fcb.portal.reset.password

Messi ha marcat 41 gols aquesta temporada | MIGUEL RUIZ-FCB

Leo Messi ha guanyat el Premi Barça Jugadors, el guardó creat per l’Agrupació Barça Jugadors i patrocinat per Estrella Damm que premia el futbolista del Barça amb més joc net de la temporada. Un jurat format per 16 integrants procedents del món de l’esport i el periodisme ha escollit el davanter argentí entre els altres cinc futbolistes més votats pels internautes. Els finalistes han sigut Andrés IniestaJavier Mascherano, Gerard PiquéIván Rakitic Sergi Roberto. El jurat ha valorat la prudència de Messi, així com el seu altruisme dins el camp i les ganes de seguir jugant tot i les entrades dels rivals, com a factors principals per a atorgar-li el guardó.

Pel que fa a les votacions que els aficionats culers van realitzar prèviament per a escollir als sis candidats, el concurs ha batut el seu rècord de participació. Gairebé 3.300 persones han participat en l’elecció del jugador del Barça amb més joc net de la temporada, el que suposa un 48% més de participació respecte l'edició passada. Messi ha estat un dels jugadors que més suport ha rebut dels internautes, juntament amb el capità Andrés Iniesta, qui a parer del jurat podria guanyar el premi cada any ja que representaels valors del joc net. 

El jurat del premi Barça Jugadors que ha atorgat a Leo Messi el guardó | FCB

El jurat ha estat format per: Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors; Pau Vilanova, directiu del Futbol Club Barcelona responsable de les relacions amb l'ABJ; Gerard Figueres, Secretari General de l’Esport; Maria Vallès, directora de la Fundació FC Barcelona; Marta Clari, gerent de l’Institut Municipal d’Esports de Barcelona; Ernest Floch, director del diari Sport; Fernando Polo, periodista del diari El Mundo Deportivo; Bernat Soler, periodista de TV3; Emili Gispert, director del diari L'Esportiu; Pilar Calvo, periodista; Xantal Llavina, periodista; Xavi Andreu, periodista; Àngel Mur, directiu de l’Agrupació Barça Jugadors; Carles Agustí, director de Compol.cat.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();