fcb.portal.reset.password

L'Assemblea ha valorat positivament la situació econòmica del Club / GERMÁN PARGA-FCB

El director general Ignacio Mestre, explicant el pressupost 2015/16 / GERMÁN PARGA-FCB

Susana Monje durant la seva intervenció a l'Assemblea / GERMÁN PARGA-FCB

L’Assemblea General de Socis Compromissaris del FC Barcelona ha donat un ampli suport als comptes econòmics exposats aquest diumenge al Palau de Congressos de Catalunya, que signifiquen unes xifres rècord en la història del Club. S’ha aprovat la liquidació de l’exercici econòmic 2014/15, valorada en 608 milions d’euros (620 vots a favor, 47 en contra i 46 en blanc), i també s’ha donat llum verda al pressupost de 633 milions d’euros de la temporada 2015/16 (655 vots a favor, 54 en contra i 49 en blanc).

Liquidació de l’exercici 2014/15

La vicepresidenta de l’Àrea Econòmica del Club, Susana Monje, ha estat la responsable d’explicar als socis compromissaris, al segon punt de l’ordre del dia, els detalls econòmics de la temporada 2014/15. “Hem trencat per primera vegada la barrera dels 600 milions d’euros d’ingressos i hem arribat aquí per quedar-nos i anar més enllà”, ha expressat Monje. Els comptes de la temporada 2014/15 han quedat aprovats amb un 86,9% dels vots favorables (620 vots a favor, 47 en contra i 46 en blanc).

Tal com ha explicat Susana Monje, hi ha hagut un increment “molt important en la part d’ingressos” que han permès assolir els 608 milions d’ingressos, xifra rècord en la història del Club, i un benefici de 15 milions d’euros. La vicepresidenta ha destacat, entre altres aspectes, el creixement del 33% dels ingressos procedents de l’àrea de Màrqueting, que “el ritme d’increment dels ingressos ha de ser més gran que l’increment de les despeses” i que “és fonamental el control de les despeses esportives”.

Pressupost de la temporada 2015/16

La presentació del pressupost de la temporada 2015/16 l’ha realitzat el director general Ignacio Mestre, que ha subratllat que “incrementar els ingressos, controlar les despeses i reduir el deute és imprescindible per continuar sent competitius”. El pressupost per a la temporada present preveu que els ingressos augmentin un 4% fins a un nou màxim històric de 633 milions d’euros, cosa que implicaria uns beneficis de 20 milions d’euros. Aquestes xifres exposades al punt tres de l’ordre del dia han estat aprovades amb un 86,4% de vots a favor (655 vots a favor, 54 en contra i 49 en blanc).  

Pel que fa als ingressos, el capítol que més augmenta és el de Màrqueting, seguint amb la línia contínua d’internacionalització i l’increment de valor de la marca amb un objectiu d’augment de 25 milions d’euros.

Tornar a dalt