fcb.portal.reset.password

Joan Laporta, al Col·legi d'Economistes / @JoanLaportaFCB

A quatre dies de les eleccions a la presidència del FC Barcelona, Joan Laporta ha visitat el Col·legi d’Economistes de Catalunya per explicar el seu model econòmic per als propers sis anys. “Ara ja tinc experiència a aconseguir l'èxit i gestionar-lo”, ha declarat. El candidat a la presidència ha destacat l’èxit del seu model durant els seus set anys com a president del FC Barcelona com a aval del seu projecte: “Del 2003 al 2010 vam multiplicar per tres els ingressos del Club”.

Joan Laporta ha volgut insistir en un dels punts claus del seu projecte econòmic i també de la seva candidatura. L’expresident del FC Barcelona ha reconegut que portaran “una publicitat indirecta que pagui perquè l’Unicef torni al davant de la samarreta”. Amb el retorn d’Unicef, el Barça de Laporta vendrà “patrocinis per parts, com el marcador o la samarreta, i no pas tot en un únic paquet”.

Transparència

Per evitar sospites de mala praxi i mantenir el soci ben informat sobre els moviments econòmics del Club, Joan Laporta ha anunciat que informaran “trimestralment els socis de la situació financera de l'Entitat en un exercici de transparència”. D’altra banda, ha assegurat que el seu projecte econòmic serà gestionat per “una comissió econòmica formada per economistes de prestigi”.

Promeses al soci

Finalment, el candidat a la presidència ha remarcat que si guanya les eleccions tornaran a “incloure la Supercopa en l'abonament”: “Treure-la, va ser una manera indirecta d’apujar el preu”, considera Laporta. D’altra banda, ha aclarit que tothom tornarà a tenir la possibilitat de fer-se soci si així ho desitja.


Eleccions 2015: Joan Laporta (14/07/2015) by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();