fcb.portal.reset.password

Joan Laporta, durant la seva presentació a l'ABJ / VÍCTOR SALGADO - FCB

Joan Laporta ha visitat l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ) per exposar alguns dels pilars del seu projecte de Club per a les properes sis temporades. “Estic més preparat que mai, tinc més experiència i mantinc els valors que van ajudar a fer el millor Barça de la història”. El candidat a la presidència del Barça ha assegurat que vol que l’equip “continuï guanyant amb aquest estil tan inconfusible i per això cal recuperar la Masia”.

Laporta ha insistit diverses vegades en la necessitat de mantenir una estructura forta a la Masia per tal de mantenir el projecte esportiu: “El futbol base no és un negoci, nosaltres creiem que la Masia ha de servir per crear persones i jugadors que tinguin un paper molt important al primer equip, que en siguin la base. Si tenim el talent a casa hem d’explotar-lo i no anar-lo a buscar fora”.

Relacions internacionals i l’Unicef

El candidat a la presidència del FC Barcelona ha aclarit que pel bé de la institució és fonamental mantenir bones relacions amb els òrgans internacionals del futbol: “Hem perdut pes específic en els últims anys, cal recuperar les relacions amb la FIFA i la UEFA perquè entenguin bé què és el Barça”.

D’altra banda, Laporta no ha deixat passar l’oportunitat d’explicar el seu projecte de patrocini: “El Barça ha d’aconseguir el millors contractes del moment, som la samarreta més buscada. El model publicitari ja no és d’impacte, sinó d’explicar històries, i nosaltres amb l’Unicef en tenim una de molt bonica”. A més, ha assegurat que “hi ha una empresa que està disposada a pagar 35 milions d’euros perquè l’Unicef torni a la samarreta del Barça”.

Espai Barça

L’expresident, tot i estar d’acord amb la necessitat d’abordar el futur del Camp Nou, s’ha posicionat en contra de la reforma de l’Espai Barça i ha recordat que malgrat que els socis van aprovar el projecte en referèndum “no es podrà fer com es va explicar, qualsevol projecte que es vulgui dur a terme ha de ser objecte de conveni entre el Club, els veïns i l’Ajuntament”.


Eleccions 2015: Joan Laporta (13/07/2015) por <a href="http://www.dailymotion.com/fcbarcelona"

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();