L’agenda esportiva per al segon cap de setmana de l’any

L’agenda esportiva per al segon cap de setmana de l’any

Els equips professionals del Club afronten un cap de setmana amb molta activitat, en què destaca el partit que enfrontarà el Barça B i el Cornellà, cinquè classificat, i l’enfrontament entre el Barça Lassa i el HC Liceo

El FC Barcelona afronta el segon cap de setmana del 2016 amb una agenda carregada d’activitat esportiva pel que fa a totes les categories i disciplines del Club. Els aficionats blaugrana podran gaudir de dos dies plens de partits, des del primer equip fins a les categories inferiors de les seccions professionals del Club.

D’entre tota la jornada esportiva, a banda del primer equip de futbol, destaquen dos partits. El primer és el que enfrontarà el Barça B i el Cornellà al Miniestadi. Els homes de Gerard López volen superar un dels capdavanters de la classificació i, així, capgirar la dinàmica de resultats dels últims partits. El partit es disputarà el dissabte 9 de gener a les 19 hores. L’altra cita destacada és l’enfrontament del Barça Lassa d’hoquei patins. Els homes de Ricard Muñoz rebran al Palau Blaugrana, també aquest dissabte, a un dels grans rivals a l’OK Lliga, el HC Liceo (12.30 hores). Com és habitual, el més esperat és el partit del primer equip blaugrana, que dissabte a les 16 hores rebrà el Granada. A més, les categories inferiors també tindran un cap de setmana farcit de partits, amb el debut dels jugadors que ja han pogut ser inscrits.

A continuació detallem l’agenda d’aquest cap de setmana:

Divendres 8 de gener

21:30 hores: FC Barcelona Lassa (futbol sala) – CATGAS Santa Coloma. Primer partit del 2016 al Palau i el tercer derbi contra el sempre perillós CATGAS Santa Coloma. En directe per Barça TV, Esport3 i en streaming a fcbarcelona.cat.

Dissabte 9 de gener

12:30 hores: FC Barcelona Lassa (hoquei patins) – HC Liceo. En el primer partit del 2016 els homes de Ricard Muñoz intentaran sumar una nova victòria davant un Liceo que visita el Palau Blaugrana després de tancar l’any amb una derrota a casa. En directe per Esport 3.

16:00 hores: FC Barcelona – Granada CF. Després de l’últim empat a 0 al RCDE Stadium contra l’Espanyol, els de Luis Enrique buscaran sumar tres punts per seguir lluitant per la primera posició a la Lliga BBVA. En directe per Canal+ Liga, Vodafone TV, Orange Tv i Telecable.

19:00 hores: Barça B – Cornellà. El filial barcelonista buscarà començar l’any amb una victòria davant un dels capdavanters del Grup 3 de la Segona Divisió B. En directe per Esport 3.

Diumenge 10 de gener

12:00 hores: FC Barcelona Femení – Oiartzun KE. Abans d’afrontar l’important partit contra l’Atlètic de Madrid, les noies volen continuar amb la bona dinàmica de resultats i encetar aquest 2016 amb un triomf davant el conjunt basc. En directe per Barça TV i en streaming a fcbarcelona.cat.

13:00 hores: Iberostar Tenerife – FC Barcelona Lassa (bàsquet). Després de set victòries consecutives en Lliga, els homes de Xavi Pascual visiten la pista de l’Iberostar Tenerife. En directe per Canal+ Deportes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut