L’agenda esportiva d’un cap de setmana intens a les instal·lacions del FC Barcelona

L’agenda esportiva d’un cap de setmana intens a les instal·lacions del FC Barcelona

La majoria d’equips professionals del Barça disputen els seus partits d’aquesta jornada com a locals, mentre que el Femení no juga per l'aturada de seleccions

Arriba un nou cap de setmana per als equips professionals del FC Barcelona. La majoria jugaran els seus respectius partits com a locals i, per tant, l’activitat a les instal·lacions del Club serà intensa, tant dissabte com diumenge. El Barça Femení és l’únic equip sense compromís, per l’aturada de la Lliga per partits de seleccions. El primer equip de futbol, llançat en les últimes setmanes, rebrà la visita de la Reial Societat el dissabte a les 16 hores en el partit corresponent a la 13a jornada de Lliga. Els equips d’handbol i hoquei patins, en canvi, afronten partits europeus a domicili. Els de Xavi Pascual viatgen a Dinamarca per enfrontar-se amb el Kolding, mentre que els de Ricard Muñoz aniran a Portugal per jugar a la pista del Porto.

Durant el cap de setmana la Ciutat Esportiva Joan Gamper acollirà els partits dels equips de les categories inferiors. El Palau Blaugrana, per la seva banda, tancarà el cap de setmana amb el duel entre el Barça Lassa de bàsquet i el Montakit Fuenlabrada.

Aquesta és l'agenda del cap de setmana del FC Barcelona detallada:

Dissabte 28 de novembre

13 hores: FC Barcelona Lassa – Palma Futsal (futbol sala). Els de Marc Carmona busca atrapar el liderat amb el record fresc de la derrota contra els balears a la Copa del Rei. En directe per Esport3 i Teledeporte.

16 hores: FC Barcelona – Reial Societat. L’equip de Luis Enrique vol mantenir el gran estat de forma que viu en els últims partits en la primera visita d’Eusebio Sacristán com a tècnic rival. En directe a Canal+ Liga.

18 hores: FC Porto – FC Barcelona Lassa (hoquei patins). Els blaugranes s’enfronten al seu màxim rival pel liderat del grup europeu. Els dos equips tenen sis punts i estarà en joc la primera posició.

Diumenge 29 de novembre

12 hores: Barça B – Atlètic Balears. El filial vol tornar al camí de la victòria, al Miniestadi, després de l’empat aconseguit a Sabadell. En directe per Esport3.

12 hores: Atlètic Balears – Juvenil A. Els de Gabri es desplacen a Mallorca per sumar tres punts que el segueixin apropant a la zona alta de la taula.

13 hores: FC Barcelona Lassa – Montakit Fuenlabrada (bàsquet). Després de la primera derrota en Lliga i d’exhibir-se a Polònia, els de Xavi Pascual busquen seguir invictes al Palau.

16.50 hores: KIF Kolding – FC Barcelona Lassa (handbol). L’equip de Xavi Pascual defensa el liderat a la Lliga de Campions a Dinamarca, després de batre el rècord d’imbatibilitat a la Lliga Asobal. En directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut