L’agenda esportiva d’un cap de setmana amb el Barça-Athletic com a plat fort

L’agenda esportiva d’un cap de setmana amb el Barça-Athletic com a plat fort

El plat fort serà el duel del primer equip al Camp Nou contra l’Athletic Club (diumenge, 20.30 hores) Les tres seccions professionals en competició jugaran els seus respectius partits lluny del Palau Blaugrana

L’activitat esportiva del FC Barcelona d’aquest cap de setmana es trasllada, majoritàriament, a altres camps i pavellons de la resta del territori estatal. Els únics equips que jugaran a les instal·lacions blaugrana seran el primer equip de futbol, que jugarà el primer partit de la segona volta contra l’Athletic de Bilbao, i el Juvenil A, que s’enfrontarà al Cornellà.

D’entre tota la jornada esportiva destaca el partit que jugarà el Femení contra l’Atlético Féminas. Les noies de Xavi Llorens es veuran les cares amb un rival directe a la Lliga. Actualment les blaugranes arriben segones a dos punts de les matalasseres, un partit gran que es jugarà dissabte 16 a les 11.45 hores.

La secció d’handbol serà l’única que no disputarà cap partit, ja que aquest mateix cap de setmana comença l’Europeu de Polònia, on participaran onze blaugranes.

Divendres 15 de gener

21.00 hores: Jaén Paraíso Interior  –  FC Barcelona Lassa (futbol sala). Partit contra el botxí de la Copa Espanya de la temporada passada i el rival que més vegades ha empatat aquesta temporada.

Dissabte 16 de gener

21.00 hores: Hockey Breganze – FC Barcelona Lassa (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz intentaran sumar una victòria a la pista de l’equip italià per fer créixer la distància actual de dos punts amb el conjunt rossonero.

Diumenge 17 de gener

11:45 hores: Atlético Féminas  –  FC Barcelona Femení. Partit important entre el segon classificat i el tercer amb només dos punts de diferència. En directe per BeIn Sports.

12.00 hores: La Pobla de Mafumet – Barça B. El filial barcelonista es veurà les cares amb un rival directe en la lluita per mantenir-se a la Segona Divisió B.

12.00 hores: Barça Juvenil A – Cornellà. Duel entre el tercer i el quart classificat.

18.00 hores: Herbalife Gran Canària – FC Barcelona Lassa (bàsquet). Els homes de Xavi Pascual buscaran seguir la ratxa victoriosa i aconseguir la novena victòria consecutiva. En directe per Teledeporte.

20.30 hores: FC Barcelona – Athletic Club de Bilbao. Els homes de Luis Enrique buscaran la victòria en el primer partit de la segona volta. En directe per Canal+ Liga, Vodafone TV, Orange TV i Telecable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut