L’agenda esportiva del FC Barcelona d’un cap de setmana decisiu

L’agenda esportiva del FC Barcelona d’un cap de setmana decisiu

Dos dies d’activitat esportiva al Club amb compromisos clau per a diferents equips del Club en què destaca el partit d’handbol davant el Kiel, el del primer equip al camp del Betis i el derbi femení davant el RCD Espanyol

Nou cap de setmana amb molta activitat al FC Barcelona i amb enfrontaments decisius per a la consecució de títols en diversos equips del Club. La jornada començarà dissabte, amb el transcendental partit de l’equip dirigit per Xavi Pascual corresponent al partit de tornada dels quarts de final de l’EHF Lliga de Campions (18.30 hores). Seguidament, els de Luis Enrique visitaran, a partir de les 20.30 hores, el Betis en el partit de Lliga de la jornada 36.

Diumenge les jugadores de Xavi Llorens també tenen una cita important. Perquè disputaran, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el derbi de la Lliga davant el RCD Espanyol (12.00 hores). Els aficionats blaugrana també podran seguir els partits de la secció d’hoquei patins contra el Vendrell i el que disputarà el Barça Lassa de bàsquet a Bilbao. A continuació us detallem l’agenda esportiva del FC Barcelona per al cap de setmana:

Dissabte, 30 d’abril

18.30 hores: FCB Lassa (handbol) - THW Kiel. Els homes de Xavi Pascual disputaran al Palau el partit de tornada dels quarts de final de l’EHF Champions League. Els blaugranes necessitaran el suport del Palau per remuntar el 29-24 del partit d’anada per accedir a la Final Four de Colònia.

20.00 hores: Moritz Vendrell - FCB Lassa (hoquei patins). Els blaugranes tenen la primera opció de proclamar-se campions de l’OK Lliga. El Barça Lassa serà campió si guanya el seu partit, el CP Vic perd i l’HC Liceo empata o perd.

20.30 hores: FC Barcelona - Betis. Els de Luis Enrique visitaran el Benito Villamarín en el primer dels tres partits que resten per finalitzar la Lliga i per intentar proclamar-se campions.

Diumenge, 1 de maig

12.00 hores: FCB Femení – RCD Espanyol. Les blaugranes buscaran sumar els tres punts en el derbi per tal de seguir pressionant l’Athletic Club, actual líder i amb un punt d’avantatge sobre l’equip de Xavi Llorens. En directe per Barça TV.

18.00 hores: Dominion Bilbao Basket - FCB Lassa (bàsquet). Després de l’eliminació europea, els blaugranes tornaran a la Lliga Endesa i viatjaran a Bilbao per defensar l’avantatge al capdavant de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut