L’agenda del cap de setmana del FC Barcelona amb doble cita el dissabte

L’agenda del cap de setmana del FC Barcelona amb doble cita el dissabte

Dos dies amb molta activitat esportiva, amb partits de tots els equips blaugrana i amb retorn de l’handbol

L’activitat esportiva del FC Barcelona d’aquest cap de setmana torna a la màxima activitat, amb el retorn de la secció d’handbol a la competició de clubs. El primer equip de futbol visitarà el camp del Llevant en un partit que es disputarà a les 12.00 hores. Dissabte hi haurà doble cita per als seguidors blaugrana: al Miniestadi amb el Barça B (18.00 hores) i al Palau Blaugrana (20.00 hores) amb el partit de Lliga Europea de l’hoquei patins.  

A continuació detallem l’agenda del cap de setmana del FC Barcelona:

Divendres 5 de febrer

20.30 hores: Helvetia Anaitasuna - FC Barcelona Lassa (handbol). Després dels compromisos internacionals de seleccions, els jugadors de Xavi Pascual iniciaran la segona volta de la competició amb les baixes de Ruesga, Jicha i Noddesbo. En directe per C+Deportes.

Dissabte 6 de febrer

18.00 hores: Barça B – Olot. El filial barcelonista es veurà les cares amb un altre rival català de la categoria amb l’objectiu de seguir escalant posicions. En directe per Esport 3.

20.00 hores: FC Barcelona Lassa – Iserlohn (hoquei patins). Els homes de Ricard Muñoz, classificats en segon lloc, buscaran tancar la fase de grups de la Lliga Europea amb una victòria. En directe per Barça TV.

Diumenge 7 de febrer

12.00 hores: Llevant – FC Barcelona. Els homes de Luis Enrique buscaran a València una victòria que els mantingui en el liderat de la Lliga. En directe per Canal+ Liga.

12.00 hores: FC Barcelona Femení - UD Granadilla Tenerife. Partit important entre el segon classificat i el vuitè, en què les blaugranes seguiran amb la seva persecució al líder.

12.00 hores: RCD Mallorca – Juvenil A. Els nois de Gabri buscaran la segona victòria consecutiva després d’imposar-se al Saragossa.

12.30 hores: FC Barcelona Lassa - Morabanc Andorra. Els homes de Xavi Pascual lluitaran per guanyar el conjunt andorrà i mantenir la segona posició en la Lliga Endesa. En directe per Teledeporte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut