fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner va recordar el seu avi en una trobada organitzada per la Peña Nicolás Casaus de Las Palmas / GERMAN PARGA - FCB

El vicepresident primer del FC Barcelona va signar una de les bótes de Ron Arehucas / GERMAN PARGA - FCB

Las Palmas de Gran Canaria ha acollit aquest divendres la XII Trobada Baku de Penyes Barcelonistes de les Canàries, l’acte principal de la qual ha estat un sopar que ha presidit el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner.

Aquesta trobada ha coincidit amb la visita del FC Barcelona a l’estadi de Las Palmas en partit de Lliga després de 14 anys de l’últim enfrontament disputat pel conjunt blaugrana en aquesta ciutat. La tempesta i el mal temps que van acompanyar la jornada no van impedir poder celebrar una autèntica festa del barcelonisme canari, que havia esperat molts anys per poder tornar a veure el Barça a Las Palmas.

L’organització ha estat a càrrec de la Penya Barcelonista Nicolás Casaus de la mateixa capital de Gran Canària, presidida per José Yamal Hawach, que també és el màxim dirigent de la Federació de Penyes de les Canàries.

A l’acte commemoratiu d’aquesta XII Trobada Baku de Penyes Barcelonistes de les Canàries celebraat al Tao Garden Club hi han assistit al voltant de 140 persones, que representaven un total de catorze penyes locals i tres de fora del territori canari, algunes de les quals encara en constitució.

Juntament amb el vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i Fundació del FC Barcelona, Jordi Cardoner, també han estat presents al sopar com a representants del Club el membre de la comissió social Jaume Carreter i l’exjugador blaugrana i membre de l’Associació Barça Jugadors Ricardo Serna. Tampoc han faltat a aquesta commemoració de les penyes canàries Joan Casals, l’Avi del Barça, que s’ha desplaçat a les illes per participar en aquesta trobada i assistir al partit de Lliga del Barça contra el Las Palmas.

El president de la penya organitzadora, José Yamal Hawach, ha lliurat un obsequi commemoratiu de la jornada a Jordi Cardoner i també a Ricardo Serna, mentre que el vicepresident blaugrana l’ha correspost amb una samarreta i un objecte recordatori de la trobada.   

Jordi Caroner ha recordat la figura del seu avi, Nicolau Casaus, que dóna nom a la penya organitzadora de la trobada, i ha destacat amb emoció: "Ell va animar l'inici del moviment penyista a les Canàries, i és per a mi tot un orgull poder comprovar que el barcelonisme està molt viu a les illes i poder estar present en aquest acte que organitza la penya que porta el nom del meu avi".

Les penyes canàries assistents a la trobada han estat: PB Nicolás Casaus, PB Pedrito, PB Culegas, PB Valle Gran Rey de La Gomera, PB Isla Bonita de La Palma, PB Eurobarça de Fuerteventura, PB Joan Laporta de El Hierro, PB Barçaldea de Gran Canaria, PB La Libertad, PB Arucas i PB de Firgas. A més, també hi han assistit representants de les penyes de Móstoles (Madrid), de Sierra de Elche (Albacete) i la Penya Blaugrana El Born de Barcelona.


Una jornada de festa barcelonista amb la XII... by fcbarcelona

Visita a Ron Arehucas

Els actes de la jornada van començar al matí, amb la visita que es va fer a l'emblemàtica fàbrica de Ron Arehucas, tot un referent a les Canàries i que té com a propietari el Conseller de la UD Las Palmas, Rafael Méndez.

Després de conèixer les instal·lacions de la fàbrica situada al municipi d'Arucas, el vicepresident primer, Jordi Cardoner, va deixar la seva signatura en una de les bótes de la bodega per agrair l'hospitalitat rebuda. En aquestes bótes es van poder llegir les signatures de moltes de les reconegudes personalitats que han visitat aquesta fàbrica de Ron Arehucas.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();