La selecció de futbol de Mauritània visita el Camp Nou

La selecció de futbol de Mauritània visita el Camp Nou

El combinat africà, que dissabte passat va celebrar un partit amistós contra el Gabon a Cornellà, ha efectuat el Tour per l’Estadi, que inclou la visita al Museu del Club

La selecció de futbol de Mauritània ha estat aquest matí a les instal·lacions del FC Barcelona per efectuar el Tour Camp Nou Experience i la visita al Museu del Club.

El combinat africà va disputar dissabte passat un partit amistós contra el Gabon a l’Estadi Municipal de Cornellà, de preparació de cara al partit que celebrarà divendres 3 de juny contra el Camerun, corresponent a la classificació per a la Copa d’Àfrica de Gabon-2017.

El president de la Federació de Futbol de Mauritània, Ahmed Yahya, i el seleccionador del conjunt africà, l'exjugador francès del Deportivo, Corentin Martins, han acompanyat els seus jugadors a la visita a la instal·lació blaugrana. El director del Museu, Jordi Penas, els ha donat la benvinguda i després d’unes paraules d’agraïment d’Ahmed Yahya, s’han intercanviat dues plaques del Barça i de la Federació africana com a record de la visita.

Mauritània, que dissabte passat va derrotar el Gabon per 2-0 en el partit amistós disputat a Cornellà, està inclosa en el grup M de la classificació per a la Copa d’Àfrica del 2017 amb el Camerun, Sud-àfrica i Gàmbia. Divendres, la selecció mauritània jugarà a casa contra el Camerun, amb el liderat del grup en joc quan faltarà un partit per acabar la fase de classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut