La revista Barça analitza el cicle prodigiós del Barça

La revista Barça analitza el cicle prodigiós del Barça

La publicació de juny i juliol recull els èxits del conjunt de Luis Enrique aquest curs i els 28 títols que ha conquerit el primer equip des de la temporada 2004/05, amb Xavi Hernández com a firma convidada

La REVISTA BARÇA que en els propers dies arribarà als socis dedica la seva portada i el reportatge principal a analitzar el cicle de somni que està travessant el primer equip de futbol, un cicle d’èxit sostingut que des de la temporada 2004/05 acumula 28 títols amb els quatre que ha sumat aquest curs l’equip de Luis Enrique. Aquest és un cicle inèdit a l’elit del futbol mundial que ha posicionat el FC Barcelona com a club de referència i l’ha situat en un lloc de lideratge en l’esport mundial.

La publicació del Club recull els moments més destacats de la temporada que està a punt de finalitzar i que s’ha saldat amb quatre títols, que inclouen un doblet de Lliga i Copa (que se sumen a la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs) que es va aconseguir de manera èpica. També s’hi poden trobar les estadístiques de les principals competicions, així com les de Luis Suárez com a brillant Bota d’Or del futbol europeu i del trident que forma juntament amb Messi i Neymar, que aquesta temporada ha tornat a superar el rècord de gols.

Xavi Hernández, a la Firma convidada, explica com ha viscut la seva primera temporada com a aficionat després d’haver estat protagonista directe d’aquest cicle durant 17 anys. El que va ser capità de l’equip confessa que en la distància ha pres consciència de la dimensió del Club i ha constatat que el joc del Barça no es pot comparar amb el dels grans clubs europeus. “He vist més futbol que mai, he vist jugar el Barça pràcticament el 95% dels partits, i també els grans equips d’Europa, i puc dir, sense cap mena de dubte, que el Barça està a un altre nivell futbolístic. És el millor equip del món amb diferència!”.

Luis Enrique, protagonista de la portada d’aquest número 81, ens presenta els integrants del seu equip de treball al reportatge Els homes de Lucho, que ha recollit l’exitós documental produït pels mitjans del Club i que és una radiografia del funcionament del vestidor del primer equip, integrat per gairebé 50 membres entre jugadors, tècnics i auxiliars.

Entrevista amb Robert Fernández

Un altre dels plats forts que inclou aquest número de la REVISTA BARÇA és una entrevista amb Robert Fernández en què analitza la temporada i explica quines són les prioritats de la secretaria tècnica: “El primer objectiu és protegir els nostres jugadors. Podem trobar bons jugadors fora, però el millor ja és aquí”.

La publicació blaugrana també entrevista el vicepresident responsable de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, Manel Arroyo, per explicar les claus de l’acord rècord que el Barça ha signat amb Nike com a patrocinador de l’equipació esportiva i que reconeix el club blaugrana com a referent del futbol al món. Precisament Nike ha presentat també la samarreta de la propera temporada 2016/17, que està inspirada en la que va lluir el Dream Team a Wembley quan va conquerir la primera Copa d’Europa per al Barça l’any 1992.

Especial del Nou Camp Nou

El projecte guanyador del concurs arquitectònic internacional del Nou Camp Nou, obra de l’equip que formen l’estudi japonès Nikken Sekkei i el català Pascual-Ausió, també ocupa un espai especial en aquest número de la REVISTA BARÇA, amb tots els detalls i característiques de la proposta perquè els socis puguin conèixer-la amb profunditat. Així mateix, s’explica com aquesta proposta catalanojaponesa s’ha inspirat en un dels emblemes de l’Estadi ideat per Francesc Mitjans, Josep Soteras i Lorenzo García-Barbón a principis dels anys 50, la marquesina de Tribuna, per construir una façana totalment oberta i integrada a l’entorn que farà del Nou Camp Nou un estadi únic al món.

A la REVISTA BARÇA els socis hi podran trobar altres continguts, com els més d’un centenar de campus que organitza l’FCBEscola a tot el món; els somnis olímpics de les cinc atletes del Club que opten a disputar els propers Jocs Olímpics de Rio, i l’homenatge a Manel Vich, la veu del Camp Nou, i el record que va tenir per a ell Joaquim Maria Puyal a la TdP l’endemà de la seva mort. També podrem conèixer millor el directiu Oriol Tomàs, responsable de les seccions amateurs. D’altra banda, el bloc dedicat a la Fundació del FC Barcelona recull els acords amb la Fundació Éric Abidal i una entrevista amb l’exjugador blaugrana, així com la Cruyff Court apadrinada per Sergio Busquets a la seva ciutat, Badia del Vallès

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut