fcb.portal.reset.password

Un espectacle de patinatge es va poder afegir als serveis que proporciona el nou espai.

La Pista de Gel del FC Barcelona es va convertir dissabte passat durant el partit de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid, en un nou espai exclusiu per als clients VIP dels serveis que ofereix l'àrea Comercial i d'Explotació d'Instal·lacions del Club.

La gran expectació que va aixecar el Clàssic va necessitar disposar d’un nou espai per tal d’acollir al voltant de 1.000 assistents, a dins de les instal·lacions del FC Barcelona, i amb un nivell de servei equiparat a la resta de sales i espais de l’Estadi que es destinen a oferir els serveis VIP els dies de partit.

Com a solució a aquesta necessitat, el departament de Maeeting&Events va dissenyar, proposar i optar per transformar la Pista de Gel en un espai singular, impactant i exclusiu per acollir els assistents VIP i mantenir al mateix temps tota l’essència de l’espai.

[[BOTOVERMELL::FCBEVENTS++Més informació::http://empresa.fcbarcelona.cat/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Aquesta nova opció ha reflectit la gran capacitat de transformació dels espais del Club i l’alta capacitat d’execució que té per trobar les solucions necessàries, per tal d’oferir un alt nivell de servei en tots aquells esdeveniments destinats a empreses i particulars.

Característiques de la nova oferta

Per a aquesta ocasió, la Pista de Gel es va transformar en un espai de 1.560 m2 que va acollir 900 convidats i va estar operatiu de 18.30 a 00.15 hores.

Les característiques de l’espai va propiciar que els assistents fossin sorpresos amb l’actuació de tres patinadors del FC Barcelona, que van oferir tres demostracions sobre gel al llarg de l’esdeveniment. A més d’aquestes actuacions, es van oferir serveis de càtering, guarda-roba, photocall, dinamització amb caricaturista, DJ, cambrers, hostesses i espectacle d’il·luminació, entre d’altres.

El condicionament d’aquest espai va necessitar un complicat muntatge de 24 hores, per cobrir la corresponent superfície de gel, instal·lar l’operatiu necessari per pal·liar el tema de la baixa temperatura, condicionar un accés exclusiu per als clients i transformar tot l’espai amb el  mobiliari i els serveis necessaris.

Amb aquesta nova possibilitat que ofereix la Pista de Gel, el departament de Meetings&Events posa a partir d’ara un nou espai a disposició de qualsevol persona que estigui interessada a celebrar altres esdeveniments corporatius en un entorn únic i singular.


INCREDIBLE TRANSFORMATION OF THE FCB ICE RINK... por fcbarcelona
Tornar a dalt