fcb.portal.reset.password

Imatge de grup dels membres de la Junta Directiva i del Comitè de Direcció del Club, aquest diumenge / GERMÁN PARGA-FCB

Imatge de la reunió de treball que s’ha realitzat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper / GERMÁN PARGA-FCB

La Junta Directiva ha realitzat aquest diumenge una reunió de treball a La Masia-Centre de Formació Oriol Tort per analitzar el Pla Estratègic de l’Entitat que han elaborat els membres del Comitè de Direcció del Club en els darrers mesos.

El Pla Estratègic pretén ser el full de ruta de la gestió del Club durant els propers sis anys, basat en el compliment de cinc grans línies estratègiques: l’excel·lència esportiva, la màxima implicació social, el desenvolupament d’infraestructures esportives, la marca i el seu posicionament global i la gestió i la sostenibilitat econòmica.

Han assistit a la reunió els membres de la Junta Directiva, ençapçalats pel president Josep Maria Bartomeu, i els membres del Comitè de Direcció del Club: Nacho Mestre, director general del Club; Albert Soler, director d’esports professionals; Pancho Schröder, director de l’àrea corporativa; Francesco Calvo, director de l’àrea comercial; Pere Jansà, director de l’àrea social; William T. Mannarelli, director de l’àrea patrimonial; Albert Roura, director de comunicació; i Josep Cortada, director de la Fundació.

Tornar a dalt