fcb.portal.reset.password

Les federacions de penyes es posen al servei dels socis per facilitar el seu desplaçament el dia 18 de juliol / ARXIU FCB

La Confederació Mundial de Penyes, amb l’objectiu de complementar la iniciativa posada en marxa pel FC Barcelona de facilitar i fomentar la participació amb d’autocars gratuïts per als socis, també posa al servei de tots els socis el dispositiu d’autocars organitzats per les federacions de penyes per a les eleccions a la presidència del l’Entitat.

Aprofitant els recursos i la capacitat de mobilització de les penyes, la Confederació facilita tots aquells autocars organitzats per les federacions de penyes des del territori per tal que aquells socis que ho vulguin puguin fer ús d’aquest servei gratuït i complementari al que el Club ha habilitat.

Hi haurà autocars organitzats des de diversos punts del territori, des de dins de Catalunya fins a diferents zones de l’estat espanyol. Són un total de 59 punts de sortida i els interessats hauran de trucar al telèfon de la persona de contacte de cada penya, que trobaran al lloc web del Club.

[[BOTOVERMELL::Consulta les persones de contacte++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/171/898/original/Contactes_Autocars.v1436888754.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Els llocs des d’on sortiran els autocars són Granollers, la Garriga, Mollet del Vallès, Montmeló, Parets del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Arenys de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Corbera de Llobregat, Capellades, les Roquetes del Garraf, Piera, Sant Pere de Ribes, Sitges, Vallbona d’Anoia, Vilanova, Berga, Colònia Rosal, Gironella, Manresa, Monistrol de Montserrat, Puig-reig, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Montesquiu, Manlleu, Ripoll, Roda de Ter, Sant Quirze de Besora, Tona, Torelló, Vic, Figueres, la Bisbal, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu, Torroella de Montgrí, Arbúcies, Banyoles, Blanes, Cassà de la Selva, Girona, Hostalric, Lloret de Mar, Olot, Sant Hilari, Ter de Salt, Amposta, Cervera, Lleida, Polígon de Fondarella, Tàrrega, Almussafes, Alzira, Xeraco, Gijón, Mieres i Oviedo.

Aquest és el primer acte institucional de rellevància en què participa de manera activa la Confederació Mundial de Penyes, des que a principis del mes de març va ser constituïda oficialment.

Dimecres, l’últim dia per reservar plaça per als autocars del Club

Aquest dimecres 15 de juliol a les 19 hores finaltiza el termini perquè els socis puguin reservar la seva plaça per a un dels autocars gratuïts que el Club, a petició de la Comissió Gestora, posa a la seva disposició per anar a votar. Les sortides són des de Lleida, Tarragona i Girona i hi haurà un torn de sortida de matí (9 hores) i un de tarda (15.30 hores). Els interessats hauran d’omplir un formulari que trobaran al lloc web del Club, o posar-se en contacte amb l’OAB presencialment i/o telefònicament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();