fcb.portal.reset.password

La trobada de MuscleTech Network, de nou al Camp Nou / GERMAN PARGA - FCB

Un any més, les instal·lacions del FC Barcelona tornaran a ser la seu de la trobada anual de MuscleTech Network, que enguany celebrarà la seva setena edició i que coincidirà amb el quart Congrés d’ECOSEP (Congress of the European College of the Sport & Exercises Physicians). Les jornades se celebraran demà dimecres 7, el dijous 8 i el divendres 9 d’octubre a les instal·lacions del Club i comptaran amb una gran presència d’investigadors de reconegut prestigi internacional.

La trobada de MuscleTech Network s’ha convertit en una referència en l’àmbit mundial com a fòrum de reunió d’investigadors, metges, fisioterapeutes i preparadors físics per intercanviar i discutir les últimes tendències i innovacions en el camp de les lesions de múscul i tendó. Aquest any com a novetat, se celebrarà juntament amb el quart Congrés d’ECOSEP, una societat d’especialitat mèdica dins de la comunitat europea integrada per metges que proporcionen educació i investigació contínua amb l’objectiu de millorar l’atenció als atletes i ciutadans europeus.

La trobada està organitzada pel FC Barcelona, ECOSEP, Leitat i Aspetar i compta amb el suport de la Fundació FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i també la col·laboració d’institucions com la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Aquestes jornades científiques tenen com objectiu debatre i fer arribar al públic els resultats de la investigació bàsica i mèdica i la seva aplicació a la pràctica clínica per al tractament de lesions musculars i tendinoses. Els professionals que hi participen analitzaran, exploraran i revelaran durant tres dies, les noves formes de millorar la cooperació entre els grups d’hospitals, els centres d’investigació i la recerca universitària.

El tret de sortida de la trobada serà demà dimecres a les 9.30 hores, a la primera graderia de Tribuna del Camp Nou, amb l’acte inaugural a càrrec del Dr. Jordi Monés, directiu de l’Àrea Mèdica i Rendiment del FC Barcelona; del Dr. Joan Parra, director general de Leitat; del professor John B. King, president d’ECOSEP; del Dr. Karim Khan, director de Recerca d’Aspetar. En aquest acte inaugural es farà també la presentació de la Unitat de Recerca Mixta MuscleTech Bioiberica, amb la presència de José Escaich, CEO de Bioiberica; i de Josep Vergés, director mèdic i científic de Bioiberica.

El fòrum Múscul i Tendó “Excel·lència Clínica Inspiradora” comptarà amb la presència d’investigadors de gran prestigi en l’àmbit mundial com els doctors Jill Cook (Austràlia), Johnny Huard (Estats Units), Richard Lieber (Estats Units), Stefano Della Villa (Itàlia), Christian Gerber (Alemanya), Tero Järvinen (Finlàndia) i Asker Jeukendrup (Regne Unit), entre d’altres, així com amb la participació activa de diferents membres de l’equip mèdic del FC Barcelona i investigadors de Leitat. En total, més de 300 professionals de tot el món estaran presents en aquesta edició.

MuscleTech Network

MuscleTech Network és una xarxa de coneixement promoguda pels Serveis Mèdics del Futbol Club Barcelona i Leitat orientada a la recerca i la comunicació entre científics i professionals internacionals, que treballen en hospitals, universitats i centres d’investigació perquè aquests nous tractaments es converteixin en una realitat curativa per als pacients.

En els últims sis anys MuscleTech ha promogut nombrosos projectes d’investigació col·laboratius internacionals i s’ha dedicat al foment i la realització de recerca i difusió de resultats orientats a nous enfocs per al tractament de lesions, la millora de la medicina esportiva, la promoció de la pràctica saludable de l’esport i la resolució de problemàtiques d’implicació social en l’àmbit del múscul i el tendó.

Per a més informació i programa detallat:

http://www.muscletechnetwork.org

Email: info@muscletechnetwork.org

Tornar a dalt