Els plans blaugranes per al cap de setmana

Els plans blaugranes per al cap de setmana

Els equips professionals del FC Barcelona afronten compromisos de Lliga i Champions, excepte l'equip de Luis Enrique, que descansarà per la jornada de seleccions

Malgrat l’aturada de la LFP per les jornades internacionals, l’activitat dels altres equips del FC Barcelona no para aquest cap de setmana del 13, 14 i 15 de novembre. La majoria dels equips professionals disputaran els seus partits en les instal·lacions blaugranes, especialment al Palau.

L’única excepció és el Juvenil A, encara que no jugui com a local jugarà a Barcelona, doncs aquest cap de setmana s’enfronta a l’Espanyol. El derbi es disputarà dissabte a les 16.00 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, i serà un partit d’autèntica alçada, ja el Juvenil del Barça és tercer a un sol punt del filial blanc-i-blau.

La jornada es va iniciar aquest divendres amb la victòria del Barça Lassa de futbol sala contra el Magna Navarra i es tancarà amb el partit de l Barça Lassa d'hoquei patins el diumenge a les 20:00 hores.

Aquests seran tots els partits que es viuran:

Dissabte 14 de novembre

16 hores: RCD Espanyol - Barça Juvenil. Derbi amb la segona posició de la classificació de la Divisió d'Honor com a premi. Lloc: Ciutat Esportiva Dani Jarque.

19.30 hores: FC Barcelona Lassa - HC Vardar PRO (handbol). L'equip de Xavi Pascual s'enfronta al líder del grup B de la Lliga de Campions amb només un punt de diferència. En directe per Esport3.


Diumenge 15 de novembre

12.00 hores: Barça Femení - Collerense. Les noies de Xavi Llorens buscaran una nova victòria a la Lliga després de la gran actuació a la Women's Champions League. En directe per Barça TV i Esport3.

13.00 hores: FC Barcelona Lassa - Río Natura Monbus (bàsquet). El conjunt de Xavi Pascual vol seguir amb el bon estat de forma després d'arribar a les 250 victòries a l'Eurolliga.

17.00 hores: Barça B - Badalona. Després de vèncer al Girona a la Copa Catalunya, els nois de Gerard López intentaran tornar al camí del triomf a la Lliga contra el tretzè classificat per escalar posicions a la classificació.

20.00 hores: FC Barcelona Lassa - Noia Freixenet (hoquei patins). Els de Ricard Muñoz, segons classificats, intentaran augmentar la distància de només un punt amb el Noia, quart classificat, En directe per Barça TV.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut