fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu es fa un selfie amb un grup de jugadores / GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner, del directiu Oriol Tomàs, nou responsable de les seccions amateurs, juntament amb Josan Daban, president del Barça CBS, Montse Gràcia, presidenta de l’UNES Barça, Juan Carlos Navarro i Jaka Lakovic, com a representants del primer equip de bàsquet i el bàsquet formatiu, van mantenir aquest dimecres a la nit una trobada amb els integrants de les seccions de bàsquet en cadira de rodes i el bàsquet femení a les instal·lacions del Palau Municipal Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, on es disputen els partits del Barça CBS.

Bartomeu, Cardoner i Tomàs van departir amb els esportistes i es van fer les fotografies oficials amb els integrants dels equips, el sènior de l’UNES Barça de cadira de rodes i els diferents equips del Barça CBS femení. Totes dues seccions estan vinculades al FC Barcelona, encara que mantenen l’estructura dels seus clubs d’origen.

Els dirigents blaugrana visitaran durant les properes setmanes a les nou seccions amateurs del Club (atletisme, hoquei herba, rugbi, hoquei gel, patinatge artístic, voleibol masculí, voleibol femení, bàsquet femení i bàsquet en cadira de rodes), en el marc de la voluntat expressada per la Junta Directiva de reconèixer la tasca d’aquests esportistes no professionals que també formen part de la família barcelonista, donar més visibilitat a aquestes seccions i apropar-les als socis.

Cal recordar que la temporada passada les seccions amateurs van rebre per primera vegada un reconeixement en un emotiu acte celebrat al Palau Blaugrana amb la presència dels 1.500 esportistes no professionals del Club i les seves famílies.

Les primeres seccions que han rebut la visita de Bartomeu, Cardoner i Tomàs han estat les de bàsquet en cadira de rodes i bàsquet femení. Els directius s’han interessat per la feina dels esportistes, els han felicitat pels resultats de la passada temporada i els han desitjat molta sort en la nova campanya. L’UNES Barça va fer una gran temporada 2014/15 i va guanyar tots els partits de la fase regular, encara que no va poder culminar l’objectiu de l’ascens a Divisió d’Honor en la Final a Quatre de Vitòria. Pel que fa al Barça CBS femení, la temporada passada va fer un bon paper a Copa Catalunya i aquest nou curs lluitarà per l’ascens.

Bàsquet en cadira de rodes

L’UNES Barça és secció vinculada al FC Barcelona des del 2010. Competeix en la categoria de 1a Nacional, Grup Est i té un equip sènior integrat per 19 esportistes. A més de les activitats esportives pròpies de la competició, també desenvolupa activitats de caire social fruit de la seva vinculació amb l’Escola AFA (persones amb discapacitat física i intel·lectual) i els convenis amb la Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu i Can Ruti.

Bàsquet femení

El Barça CBS (Club Bàsquet Santfeliuenc) és una secció vinculada al FC Barcelona des del 2011, fruit de la col·laboració entre el FC Barcelona i el CB Santfeliuenc. Consta d’un total de 179 jugadores en 17 equips de diferents categories, des de sènior a escola de bàsquet. Les instal·lacions que utilitza son el Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat i el CEIP Nadal.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“L’aposta bel bàsquet en cadira de rodes i el bàsquet femení és molt forta, volem créixer, i veure tantes jugadores en aquest Palau Juan Carlos Navarro ho reforça. El Barça és més que un club per aquest fet. Seguirem fent aquestes trobades amb les altres seccions amateurs, ara a principi de temporada quan tot comença i perquè jugadors, jugadores i tècnics vegin que el club està amb ells”.

“Un dels nostres reptes, en els pròxims anys, és que tots els esports tinguin presència femenina. Crec que és de rebut, amb l’esforç que fan, que vinguem i els reforcem”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Seguim treballant la marca amateurs, la gran desconeguda del nostre club. Tenim més de 1.500 esportistes, nois i noies, que defensen l’escut del Barça i no són portada dels diaris, però volem estar al seu costat. Hem vingut a l’inici de temporada per desitjar-los que vagin bé les competicions i que no hi hagi lesions.”

Declaracions del directiu Oriol Tomàs:

“L’aposta per les seccions amateurs és molt forta, és una prioritat, com vam comentar abans de les eleccions, apostar per l’esport de formació. El compromís del president, del vicepresident Cardoner i el meu és visitar totes les seccions amateurs per donar suport i el nostre compromís. És una de les moltes iniciatives”.


El president Bartomeu visita les seccions del... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();