Josep Maria Bartomeu: “Hem estat clars mereixedors de la Copa”

Josep Maria Bartomeu: “Hem estat clars mereixedors de la Copa”

“Ha estat una final jugada amb molta força i èpica i l’afició no ha deixat d’animar des del primer minut”, ha comentat el president blaugrana

Josep Maria Bartomeu ha pogut veure, des de la llotja del Vicente Calderón, que el treball de l’equip a la gespa ha tingut la seva recompensa. El president del FC Barcelona ha expressat la seva satisfacció per haver guanyat “una Copa del Rei jugada amb molta força i èpica”. “Hem estat mereixedors de la Copa per l’esforç que hem fet”, ha subratllat.

Respecte el partit, Bartomeu ha comentat que “hem fet un partit seriós i hem tingut confiança. Jugàvem amb un home menys però la lluita ha estat perfecte”. I ha donat importància al fet d’haver aconseguit aquesta temporada la Lliga i la Copa: “És el setè doblet de la història del Club i hem d’estar contents”.

El president ha agraït “a l’afició que no ha deixat d’animar des del primer minut i fins al final, donant força i empenta a l’equip”. “El seguidor del Barça és respectuós, anima al seu equip, amb les banderes que vol i aquest diumenge ho ha demostrat”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut