fcb.portal.reset.password

Bartomeu ha presentat l'acte a la seva seu social / CANDIDATURA JOSEP MARIA BARTOMEU

La seu de la candidatura de Josep Maria Bartomeu ha acollit aquest dissabte una taula rodona sobre les dones i el Barça. L’acte ha estat presentat pel candidat a la presidència del Barça i ha estat conduït per Susana Monje i Maria Teixidor. S’ha comptat també amb la presència de Maria Antònia Milà, presidenta de la Penya Barcelonista de Sant Boi de Llobregat.

Susana Monje, que forma part de la candidatura de Bartomeu, ha destacat la figura d’Edelmira Calvetó, primera sòcia de la història del Barça (any 1913). Segons la candidatura, un 25% dels socis del FC Barcelona són dones: “Podríem omplir un estadi de Primera Divisió només amb les dones que són sòcies del Barça”, ha reflexionat Susana Monje.

D’altra banda, Josep Maria Bartomeu ha atès els mitjans de comunicació i ha fet les declaracions següents:

“Per al Barça és bo que hi hagi moltes candidatures a les eleccions. El 2003 i el 2010 hi havia molts candidats i és bo que els socis tinguin diferents opcions i idees. Com més candidats siguem, molt millor per a la campanya electoral”.

“No em sento favorit. Cada equip està explicant als socis el seu programa i els seus projectes”.

(Sobre les enquestes) “M’agradaria adonar-me de si durant aquestes setmanes el soci ha rebut el missatge que estem proposant al llarg de la campanya”.


Eleccions 2015: Josep Maria Bartomeu (11/07/2015) by fcbarcelona
Tornar a dalt