fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu, en l'entrevista amb el rotatiu Hamburger Abendblatt / HAMBURGER ABENDBLATT

Josep Maria Bartomeu ha elogiat la figura de Josep Guardiola en una entrevista publicada aquest dissabte al rotatiu alemany Hamburger Abendblatt. El president, a Hamburg amb motiu d’un viatge privat de caràcter professional, ha afirmat que l’entrenador català “és un geni”.

“L’admiro com a tècnic i ha fet una gran feina al Bayern de Munic. Arribar tres cops a les semifinals de la Champions és molt difícil. També amb el Barça va arribar-hi sempre i dos cops la vam aixecar. Això diu moltes coses de la seva feina com a entrenador. Segur que també canviarà moltes coses a Manchester”, ha continuat.

Preguntat per la possibilitat que el City s’interessi per jugadors del Barça, el president blaugrana respon amb un somriure: “No tenim cap por. Els nostres jugadors estan molt satisfets de ser aquí. Me n’alegro pel director esportiu del City, Txiki Begiristain, que va jugar molts anys amb nosaltres. Ell i Guardiola formaran un duo molt fort”.

La Premier League, el gran rival de la Lliga

Bartomeu també ha assegurat que a hores d’ara la Premier League és el principal competidor de la Lliga espanyola: “La nostra és la Lliga més forta del món, amb equips i jugadors molt valuosos, tot i que la Premier generi ara per ara més diners”. És, per tant, el gran rival del Barça? “Per al Barça, segur, no només pels ingressos, sinó per una qüestió de notorietat internacional”.

Alhora ha reconegut que segueix ben de prop la Bundesliga. “El Bayern és un dels millors equips del món i crec que el Borussia Dortmund se situa entre els 12 més forts d’Europa. Pel que fa a organització, management i economia, els equips alemanys són un exemple”.

Trobada amb el president de l’Hamburg

Josep Maria Bartomeu ha aprofitat el seu viatge privat a Hamburg per trobar-se amb el president de l’Hamburg, Jens Meier, i el seu director general, l’exfutbolista Dietmar Belersdorfer, els quals han regalat una samarreta del conjunt del nord d’Alemanya al president blaugrana.

El president Josep Maria Bartomeu, amb el director general de l'Hamburg, Dietmar Belersdorfer, i el seu president, Jens Meler. / HAMBURGER ABENDBLATT

Tornar a dalt