fcb.portal.reset.password

Bartomeu va brindar la consecució de la Copa a l'avió, tornant cap a Barcelona / MIGUEL RUIZ-FCB

El Camp Nou ha viscut aquest dilluns la festa del barcelonisme i el president Josep Maria Bartomeu ha expressat la seva satisfacció “per l’ambient que hi ha al Camp Nou, amb molts nens, famílies i socis contents”. En declaracions a Barça TV, el president del FC Barcelona ha assegurat que la temporada “és molt positiva” i que “hem d'estar molt satisfets”. “Tan de bo sempre fem un triplet, però un doblet és molt agraït i treballat. L’hem merescut i ho ham de celebrar perquè no passa cada any”.

Bartomeu, que aquest dilluns ha realitzat una carta oberta als socis, ha subratllat que “s’ha demostrat que tenim els millors jugadors, que volen guanyar i que estem orgullosos d’ells”. “És molt important que el club se senti orgullós dels seus jugadors”. Per últim, el president ha dit que “aquest estiu hi haurà feina, hi haurà algun jugador que vindrà i algun que marxarà. Serà un estiu apassionant”.

Robert Fernández: “Ha estat una temporada extraordinària”

El secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández, també ha valorat que la temporada ha estat “extraordinària” perquè “no és fàcil guanyar una Lliga molt competida”. Robert també ha explicat la situació esportiva de Sandro: “El passat estiu va tenir moltes ofertes i ell va fer un gran esforç per quedar-se al Barça quan no podíem fitxar ningú. Li vam agrair molt i es dóna el fet que l’1 de maig teníem una data per allargar el contracte. Després del comportament que ha tingut al Club i que ha sigut un jugador fantàstic, creiem que se li ha d’obrir la porta”.


Robert: “Ha estat una temporada extraordinària... by fcbarcelona

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();