fcb.portal.reset.password

Bartomeu i Cardoner, en l'acte de campanya a Mollet del Vallès /CANDIDATURA BARTOMEU

Josep Maria Bartomeu ha estat a Mollet del Vallès, acompanyat de Pau Vilanova i Jordi Cardoner, membres del seu equip, per presentar la candidatura. Bartomeu ha parlat del futbol formatiu, els patrocinis i les seccions, entre altres aspectes del seu programa.

“Quan vam iniciar el mandat vam trobar un club insostenible econòmicament. En aquests darrers cinc anys ho hem canviat”, ha dit per començar la presentació. En un altre sentit, el candidat ha afirmat que “Pogba ara mateix no és una prioritat de Luis Enrique, però no es pot descartar per al futur”.

La Masia

Quant al futbol formatiu, Bartomeu ha dit: “El més important de la Masia és que els nostres jugadors continuïn amb el seu procés formatiu”. “Crec que amb el Barça B hi ha hagut un error de planificació i ens hem equivocat. A vegades volem fer cracs de nois massa joves”, ha afegit.

Patrocinis

El candidat també ha fet referència al patrocini de Qatar Airways. Sobre això, ha assegurat: “Els socis decidiran a l’Assemblea si seguim amb el patrocini de Qatar Airways. Espero que puguem presentar alguna opció més”.

Bàsquet

Finalment, Bartomeu ha recordat la importància de la secció de bàsquet del Barça. No obstant això, ha assegurat que hi haurà canvis, però que Xavi Pascual i Joan Creus mereixen seguir.

D'altra banda, Jordi Monés, membre de la candidatura de Josep Maria Bartomeu, ha conduït hores abans la presentació del programa de l’Àrea Mèdica i de Rendiment. Monés ha fet èmfasi en la posició privilegiada del FC Barcelona com a referent en l’àmbit de la medicina esportiva i en els avenços assolits en els camps del diagnòstic, el tractament, l’educació i la recerca.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();