fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, en un acte d'aquesta temporada / GERMÁN PARGA - FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha lamentat profundament la pèrdua de Johan Cruyff, una de les grans llegendes de la història del Club, tant en la seva etapa com a jugador com en la d’entrenador del mític Dream Team. Bartomeu ha dit que “és un dia molt trist per als barcelonistes i per al món del futbol”, i ha afirmat que aquest 24 de març “el recordarem”.

Bartomeu ha definit Cruyff com “un mestre per a tota una generació que va conèixer el futbol a través d’ell”, i ha recordat que “va portar modernitat, va transformar el futbol i va portar una nova filosofia de joc”. I és que Johan Cruyff va anar més enllà d’un club, i es va convertir en una icona per a tots els aficionats del futbol. “Ens el fem bàsic per a la història del Barça, però és transcendent per a tothom. Era una persona admirada i la seva genialitat va marcar el futbol modern”, ha afegit.

“El Barça actual no s’entendria sense la figura de Johan Cruyff”, ha comentat Josep Maria Bartomeu. I és que l’holandès va implantar una manera de fer que ha portat molts èxits al Club. Finalment, el president blaugrana ha informat que el Club s’ha posat en contacte amb la família de Cruyff per transmetre el seu condol i ha avançat que el primer acte d’homenatge serà la organització d’un Memorial al Camp Nou perquè tothom pugui donar l’últim adéu a l’holandès.


Bartomeu: “El Barça actual no s’entendria sense... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();