fcb.portal.reset.password

Josep Maria Bartomeu, amb reprentants del Club i de l'Agrupació Barça Jugadors / GERMÁN PARGA-FCB

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va assistir un any més al Sopar Anual de l’Agrupació Barça Jugadors, que va estar presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. L’acte va tenir lloc aquest divendres, 27 de novembre, a Barcelona a l’Hotel Princesa Sofia, i va servir a tota la família d’exjugadors del FC Barcelona per celebrar la proximitat de les festes nadalenques.

El president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda, va ser l’amfitrió de la tradicional trobada, que també va comptar amb la presència del vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner; del vicepresident de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre; del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; dels directius del Club Pau Vilanova i Silvio Elias, i del director general Nacho Mestre.

A aquesta celebració hi van assistir unes 440 persones entre exjugadors de totes les categories del Club, acompanyants, col·laboradors i patrocinadors de l’Agrupació. Entre els exjugadors presents al sopar cal destacar la presència de Robert Fernández, actual secretari tècnic blaugrana, Carles Rexach, Josep Maria Fusté, Luis Suárez, Lobo Carrasco, Quique Costas, Tente Sánchez, Josep Moratalla, Paco Clos, Salvador Sadurní, Pere Valentí Mora, Pepito Ramos, José Zaldúa, Jordi Roura, Paco Martínez, Joan Vilà, Rafael Zuviría, David Linde, Joaquim Borràs, Ismael Comas, Josep Franch, Josep Palau, Francesc Rodríguez Rodri, Pere Gratacós, Manolo Martínez Toral, Pep Serer, Bolo Zenden, Miquel Corominas, Justo Tejada, Joan Torrent i Bartolomé Paredes.

En el transcurs del sopar es va fer el lliurament de les medalles i les insígnies als membres de l’Agrupació que, al llarg d’aquest any, han arribat a la xifra de 25, 50, 100 o 200 partits de futbol disputats amb l’equip d’exjugadors del Barça. També es va lliurar una distinció a Javi Molina, com a màxim golejador de l’any.

La vetllada, presentada pel periodista Pere Escobar, es va completar amb l’actuació del Mag Isaac i amb un sorteig de regals entre tots els assistents.

Declaracions de Josep Maria Bartomeu:

“Diumenge farem 116 anys. El FC Barcelona està en un dels millors moments de la seva història, consolidat com un club de referència al món, amb uns signes d’identitat que han perdurat en el temps i que s’han fet forts en els èxits i les adversitats. També són moments importants per a l’Agrupació. Estem orgullosos de vosaltres. Al projecte Espai Barça hi ha un lloc per a l’Agrupació. Ara som un club global, mirem cap al futur i vosaltres sou part molt important d’aquest futur.

Declaracions de Ramon Alfonseda:

“Volem que l’Agrupació sigui una branca del FC Barcelona, i això ho podem aconseguir amb els següents objectius: donant una atenció màxima als nostres exjugadors, sent un referent com ho són la Masia, la Fundació o l’Escola i sent capaços de generar negoci. Estem al costat del Club i hem d’estar preparats per a quan el Club ens necessita”.

Declaracions d’Artur Mas:

“El Barça és una entitat molt gran. Gran en tot: socis, títols, jugadors de primer nivell, seccions, prestigi, protecció... Però l’Agrupació Barça Jugadors, a més de fer gran el Club, el fa bo des del punt de vista de la humanitat. Dóna al Club aquesta dimensió de qualitat, és l’ànima del Barça”.


Sopar anual Agrupació Barça Jugadors 2015 by fcbarcelona

Tornar a dalt