fcb.portal.reset.password

Jordi Mestre, baixant de l'avió que ha dut la comitiva blaugrana a Minsk / MIGUEL RUIZ-FCB

El vicepresident Jordi Mestre, després d’haver aterrat aquest dimarts a Minsk, ha mostrat la seva opinió envers la sanció de la UEFA per l’exhibició d’estelades al Camp Nou, amb motiu del partit davant el Bayer Leverkusen.  “Estem sorpresos. Recorrerem la sanció de la UEFA i, si cal, arribarem a la justícia ordinària. Lluitarem fins al final i no entenem que, per un fet que no incita a la violència, per què ens ha de tractar així la UEFA” ha dit Mestre.

El vicepresident responsable de l’àrea esportiva ha expressat que “no ens agrada” la sanció coneguda aquest dilluns i que “seguirem defensant els nostres interessos”. “No estem gens satisfets”

Sempre hem tingut una afició molt respectuosa i cívica

“No s’ha obert una guerra amb la UEFA perquè nosaltres seguirem el procés que determina el reglament de la UEFA, però estem defensant els interessos del Club”. “Sempre hem tingut una afició molt respectuosa i cívica”, ha assenyalat Mestre. En aquest sentit, també ha comentat que “mai direm als nostres socis i simpatitzants que no expressin la seva opinió”.

Respecte la primera sanció per la mostra de banderes estelades a la final de la Lliga de Campions el passat 6 de juny, Mestre ha expressat que “nosaltres vam fer un procés de converses amb executius de la UEFA i no han donat resultat. Si cal, arribarem a la justícia ordinària”, ha insistit.


Jordi Mestre: “Recorrerem la sanció de la UEFA” by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();