fcb.portal.reset.password

Jordi Mestre, el Vicepresident de l'Àrea Esportiva del Club / FCB

El Vicepresident de l’Àrea Esportiva del FC Barcelona, Jordi Mestre, ha analitzat el moment que viu el primer equip de futbol en una entrevista al programa Hora B, de Barça TV. Jordi Mestre ha volgut destacar que tot i les últimes derrotes “l’equip no ha perdut el crèdit. Sabem com treballen i tot el que ens han fet guanyar. És una plantilla molt competitiva”. I ha afegit: “Es la temporada que veig millor ambient dins del vestidor.

En aquest sentit, també ha volgut destacar el gran nivell de compromís que veu en Luis Enrique: “El veig amb moltes ganes de guanyar. I no només a ell sinó a tot el seu staff tècnic”. Els resultats dels últims partits no han estat els esperats però “hem de pensar que l’equip rival també juga. Tenen una estructura de joc i ens estudien molt. Al cap i a la fi, els jugador són humans i a vegades poden fallar”, ha reconegut el Vicepresident de l’Àrea Esportiva blaugrana.

Sobre Neymar JR

Jordi Mestre també ha aprofitat per parlar de Neymar Jr. “Estem encantats amb ell, igual que amb la resta de la plantilla. Està fent una temporada espectacular. Estem molt contents amb el comportament i el rendiment del jugador”. I ha afirmat: “Ell està molt content al club i a Barcelona i nosaltres no tenim cap motiu per vendre’l”.

L’horari de Copa

Un altre dels temes destacats de l’entrevista ha estat l’horari de la final de Copa. Mestre ha recordat la petició que van fer els dos clubs i quina era la situació actual: “Hem de pensar en l’afició. Jugar un diumenge tan tard no es gaire lògic tenint en compte que la gent l’endemà treballa. Tan el Sevilla com nosaltres hem reclamat però per les sensacions no creiem que es pugui canviar l’hora del partit”.

Planter i Femení

El Vicepresident de l’Area Esportiva també ha destacat el paper del planter durant aquesta temporada perquè “som un referent no només per nosaltres sinó per molts altres clubs d’arreu del món” i sobre el Femení ha explicat: “Hem fet un pas molt important en el fet de crear un equip de futbol femení a nivell estatal. Poc a poc hem d’anar millorant i si podem arribar a la final de la Lliga de Campions”.


Jordi Mestre a l'Hora B de Barça Tv by fcbarcelona

Agraïment a l’afició

En els darrers partits el Camp Nou ha viscut un gran ambient, especialment diumenge passat tot i la derrota. En aquest sentit, Mestre ha volgut recalcar l’excel·lent comportament d l’afició blaugrana: “Vull agrair a l’aficionat del Barça tot el suport que ha mostrat a l’equip en uns partits en que els resultats no han estat els millors”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();