fcb.portal.reset.password

Jordi Cruyff, durant la compareixença d'aquest dimarts / GERMÁN PARGA-FCB

“Hem rebut unes mostres enormes d’afecte i de respecte”. Jordi Cruyff ha comparegut aquest dimarts a la sala de premsa Ricard Maxenchs per agrair, en nom de la família, les mostres de condol rebudes des de dijous passat. “Johan no només és nostre, és de tots i esperem que el missatge que ell vol donar es mantingui”, ha expressat Jordi.

Jordi Cruyff, que va ser futbolista del primer equip blaugrana entre el 1994 i el 1996, ha destacat el vincle que tenia el seu pare amb la Fundació Johan Cruyff, i la importància de l’últim acord. “En els últims mesos hi ha hagut una abraçada final. La nineta dels seus ulls sempre va ser la Fundació, a la qual ha dedicat molta energia i temps. Ha estat un acord preciós final entre la Fundació Johan Cruyff, la del FC Barcelona i la de l’Obra Social de La Caixa. És l’última firma de la seva vida i una de les més especials”. En aquest sentit, Cruyff ha comentat que, per a la família, “la prioritat número 1 és treballar al màxim pels seus nens de la Fundació, ell estava molt orgullós d’aquest acord”. “És un acord final, que ha arribat just a temps en les últimes instàncies de la seva vida”.

El fill de l’exjugador i exentrenador del Barça també ha expressat diverses mostres d’agraïment. “De part del meu pare i de la meva mare, donem les gràcies al doctor Tramullas, que és un amic de la família i que va escollir un grup de metges que va fer un treball excepcional, ajudant sempre fins al final”. “Paraules d’estima a Teknon, que han estat molt discrets i afectuosos, i a les infermeres”.

“També gràcies als mitjans de comunicació per respectar des del dia que va estar malalt i fins avui. El 99% dels mitjans han sabut mostrar el respecte que es mereix”.

Amb referència als actes que s’han organitzat per homenatjar Johan Cruyff, Jordi ha volgut donar les gràcies al FC Barcelona “per donar accés a les instal·lacions i perquè tots els actes que s’han volgut planejar han estat sempre amb la complicitat de la família, amb respecte i estant d’acord. Amb el Barça hi ha hagut sintonia, complicitat i respecte mutu”. 

“També volem agrair tots els actes que hi ha hagut a tot el món. És increïble que hi hagi hagut tant ressò en tants llocs, que hagi estat una inspiració. Llàstima que ja no hi sigui per adonar-se’n, però la família estarem molt orgullosos de com ha reaccionat la gent”. “El Barça, l’Ajax i la selecció holandesa han estat els seus amors futbolístics i és agradable veure que aquestes entitats ens han mostrat suport”.


Jordi Cruyff s'adreça als mitjans de... por fcbarcelona
Tornar a dalt