fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner i Manel Vich, en un acte recent / GERMÁN PARGA - FCB

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, ha recordat Manel Vich l’endemà de conèixer la notícia de la seva defunció. Cardoner ha reconegut que “es farà difícil pensar que la seva veu no serà amb nosaltres”. “És un dia molt trist. Tots trobarem a faltar la veu, però també la persona. El seguirem escoltant, perquè ell ha estat la veu de l’Estadi”, ha afegit.

El vicepresident blaugrana s’ha mostrat emocionat, i és que considera que la figura de Manel Vich “era un fenomen diferenciador, un altre que fa que el Barça sigui més que un club”. Sobre la seva vinculació directa amb el Camp Nou, Cardoner ha recordat: “En un moment, no sabem quan, ens vam adonar que associàvem l’Estadi amb una veu, i que al darrere hi havia una persona”.

Jordi Cardoner ha intentat definir Manel Vich. Ha explicat que “era una persona plena de bonhomia, que mai feia cap retret, que arribava el primer a tot arreu i marxava l’últim”. “Mai he vist el Manel enfadat”, reconeixia el vicepresident culer. Mirant endavant, el Club ha decretat tres dies de dol. Tot i això, Cardoner ha afirmat que “costarà molt més que tres dies no pensar en el Manel en cada inici de partit”. “Se’ns en va una institució, però sempre romandrà en els nostres pensaments”, ha conclòs el vicepresident.


Jordi Cardoner recorda la figura de Manel Vich... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();