fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner, amb Susana Monje entregant roses als socis en la Diada de Sant Jordi al Camp Nou / GERMÁN PARGA - FCB

El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, ha donat les gràcies a l’afició blaugrana per el suport que ha donat a l’equip al llarg de tot l’any. En una entrevista al programa Hora B, de Barça TV, Cardoner ha aprofitat per llençar un missatge a tots els socis: “Hem d’agrair molt el suport de tots els aficionats. En els moments més difícils l’afició ha demostrat estar al costat de l’equip i ho ha fet de la millor manera”. També s’ha referit al bon funcionament que ha tingut el Seient Liure al llarg de tota la temporada: “Estem molt satisfets de com ha funcionat l’alliberament de seients a l’Estadi. Hem aconseguit, en un percentatge molt alt, que el seient que s’allibera acabi assignat a un altre aficionat blaugrana”.

Els socis han estat al costat de l’equip en els moments importants per donar tot el seu suport

Un dels aspectes que ha ajudat a la gran assistència al Camp Nou han estat els horaris: “Hem pogut viure partits en horaris que han permès que molts nens i moltes famílies hagin pogut venir a l’Estadi. Però també els èxits esportius de l’equip fan que la gent s’engresqui més”. Això ha fet possible que s’hagi viscut la millor assistència de les darreres cinc temporades –78.736 aficionats de mitjana–.

Per últim, Jordi Cardoner s’ha mostrat confiat en què l’equip aixequi el títol de Lliga aquest dissabte (17.00 hores) al camp del Granada: “Espero que l’equip treballi amb la confiança que són els millors i que tenen l’afició al seu costat. Estic convençut que serem capaços de celebrar la Lliga aquest cap de setmana”. 


Jordi Cardoner a l’Hora B de Barça TV [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();