fcb.portal.reset.password

Fotografia de grup de les juntes directives del Barça i del Reial Madrid / GERMÁN PARGA-FCB

Les directives del FC Barcelona i del Reial Madrid han celebrat aquest dissabte al migdia el tradicional dinar oficial entre els dos clubs. En aquesta ocasió, l’acte s’ha dut a terme a l’Espai Gastronòmic Roma 2009, situat a la part alta de la Tribuna del Camp Nou. Aquest àpat es produeix en una jornada “especial” per dos motius, segons ha expressat Jordi Cardoner: “És un dia especial pel Clàssic i també és un dia que es marcarà en la història del Barça per l’homenatge del Club, dels socis i dels aficionats cap a Johan Cruyff”.

El vicepresident del FC Barcelona també ha volgut agrair i expressar “les mostres d’afecte, que hem compartit amb la família, i el gest de cordialitat que ha tingut el Reial Madrid i el seu president Florentino Pérez”.

En declaracions als mitjans de comunicació, Cardoner també ha comentat que “un Clàssic sempre és important i hi ha molta expectativa”. “El Camp Nou estarà ple fins a la bandera”, ha afegit.

El dinar s’ha celebrat a l’Espai Gastronòmic Roma 2009, inaugurat fa uns dos mesos i que compta amb una oferta gastronòmica ideada i elaborada conjuntament amb els germans Iglesias, responsables de restaurants de prestigi del Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, i fusiona les principals creacions culinàries dels tres espais en una proposta única que destaca per la qualitat del producte i la presència dels productes del mar.

[[BOTOVERMELL::Espai Gastronòmic++Roma 2009::http://www.fcbarcelona.cat/camp-nou/roma-2009-espai-gastronomic::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Celebració del dinar de directives del FC... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();