fcb.portal.reset.password

Jordi Bertomeu, amb Josep Maria Bartomeu i Jordi Moix en l'acte de presentació del Nou Palau Blaugrana / SANTIAGO GARCÉS - FCB

Jordi Bertomeu, el president executiu de l’Eurolliga, va ser un dels assistents a la presentació del projecte del Nou Palau Blaugrana que es va celebrar, dilluns, a l’Auditori 1899 del Camp Nou. “Fa anys que parlàvem amb el Club de la necessitat de millorar les instal·lacions del Palau Blaugrana. És un moment de felicitat per a tots”, va expressar Bertomeu a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Per a Bertomeu, la presentació del Nou Palau Blaugrana “demostra tant l’ambició i la visió del Club com la determinació i la credibilitat d’una Junta Directiva que s’ha compromès a fer realitat aquest projecte”. A més, també va voler destacar la bona relació que sempre han mantingut el Barça i l’Eurolliga: “El Club sempre ha estat clar i transparent amb nosaltres i això ho hem d’agrair. L’Eurolliga hi és per ajudar tots els equips que hi participen i no pas per posar pals a les rodes”, va sentenciar Bertomeu.

[[BOTOVERMELL::ESPAI BARÇA++Tota la informació::http://www.fcbarcelona.cat/espaibarca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Nou Palau: Entrevista amb Jordi Bertomeu... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();