fcb.portal.reset.password

Joan Laporta i Joan Oliver presentant el model econòmic / WWW.JOANLAPORTA.CAT

Joan Laporta ha presentat aquest dissabte el seu model econòmic per al Club acompanyat de Joan Oliver. El candidat ha confirmat que Oliver serà el nou director general en cas de guanyar les eleccions a la presidència del Barça del proper 18 de juliol.

Joan Laporta, després d’afirmar que “Joan Oliver seria el millor director general que tindria el Barça”, li ha donat pas perquè exposés les pautes que conformen la seva proposta sobre del model econòmic del Club. Aquest ha estat centrat en els patrocinadors, UNICEF, el projecte Camp Nou i la Masia.

Patrocinis

“On podem créixer econòmicament és amb els patrocinis. El mercat ens dóna moltes possibilitats”, ha afirmat Oliver. Fent referència als contractes actuals, ha afegit que “el patrocini està pràcticament lligat a dues empreses, Qatar i Nike, i no pot ser”. Malgrat això, també ha dit que “el contracte amb Nike està obert a la renegociació”.

Respecte al vincle amb UNICEF, Oliver ha afirmat: "Nosaltres som d'UNICEF, però necessitem diners. Hem de trobar espònsors que paguin per preservar Unicef a la samarreta".

La Masia

El futbol formatiu també és un aspecte destacat dins del model econòmic de la candidatura de Laporta. “La principal inversió és la Masia. Els últims cinc anys s’ha congelat el pressupost en futbol base mentre els ingressos del Club creixien”, ha afirmat Oliver.

Camp Nou

El projecte de remodelació del Camp Nou és un dels altres punts destacats de la candidatura. Oliver ha afirmat que volen fer un nou Camp Nou i el nou Palau Blaugrana, però sense comprometre el futur del Club. “Cal abordar la remodelació del Camp Nou amb prudència. Pactar amb els veïns i amb les administracions”, ha assegurat Oliver.

A més, ha afirmat: “Hi ha altres models d’explotació comercial que no impliquen vendre’s el nom de l’Estadi ni vendre la samarreta”. També ha afegit: “La comunicació en l’actualitat és més fàcil. Oferirem dades trimestrals de la situació financera per garantir la transparència”.

Seccions

Finalemnt, Oliver ha assegurat que “cal canviar el model de gestió de les seccions” perquè “no funciona”. “A més de millores econòmiques, calen persones adequades al capdavant", ha sentenciat.


Eleccions 2015: Joan Laporta (11/07/2015) by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();