fcb.portal.reset.password

Hristo Stóitxkov va assistir a la inauguració de la FCBotiga de Mèxic / FCB

El FC Barcelona va inaugurar el dijous passat la que és la seva primera FCBotiga a Mèxic. Amb un espai de 85 m2, la botiga es troba al carrer Bolívar, 36, de la capital mexicana, just al seu centre històric. Van assistir a l’acte d’inauguració l’exjugador blaugrana Hristo Stóitxkov, així com els periodistes mexicans Ricardo Murguía i Jorge Sánchez, conductors de l’esdeveniment.

Mitjançant aquesta obertura, els socis i aficionats del Club a Mèxic tindran a partir d’ara a la seva disposició tota la línia oficial de marxandatge del FC Barcelona. Des de les equipacions oficials per a aquesta temporada o la d’entrenament, passant per la línia més informal de carrer, així com calçat esportiu que utilitzen els jugadors del primer equip i tota mena d’accessoris.

Amb l’objectiu de dur a terme un projecte d’expansió de les botigues oficials del FC Barcelona que donés resposta a l’alt seguiment del Club, FCBMerchandising, l’empresa gestora dels drets de retail del FC Barcelona, va arribar a un acord amb un operador local. El mateix operador també s’ha fet càrrec de la gestió de la versió digital de la nova FCBotiga dins del territori mexicà.

Tornar a dalt