fcb.portal.reset.password
Representants del FCB, Serunión i Grupo Iglesias, durant la inauguració del nou espai.

Representants del FCB, Serunión i Grupo Iglesias, durant la inauguració del nou espai. GERMÁN PARGA / FCB

A partir d’aquest dimarts 16 de febrer el Camp Nou comptarà amb un nou espai gastronòmic obert al públic. Serà un servei complementari al Camp Nou Experience, concebut per gaudir de les propostes creatives dels germans Iglesias, reconeguts empresaris del món de la gastronomia.

‘Roma 2009, l’Espai Gastronòmic’, situat a la part alta de Tribuna de l’Estadi, s’ha presentat aquest dilluns al vespre en un acte amb la presència de part de la Junta Directiva i amb les intervencions de Nacho Mestre, director general del FC Barcelona, Antoni Llorens, director general i president de Serunión, i Juan Carlos Iglesias, CEO del Grup Iglesias.

Mestre ha recordat que aquesta nova proposta és "un pas més" en la creació de l'Espai Barça, un projecte que ha d'oferir "una molt bona oferta gastronòmica". Iglesias, creador de la proposta culinària, ha reconegut que va sentir una "gran responsabilitat a l'emprendre aquest projecte" i ha assegurat que 'Roma 2009, l'Espai Gastronòmic' oferirà una proposta "pensada per als socis i assequible econòmicament". El màxim responsable de Serunión, Antoni LLorens, ha volgut felicitar l'equip de la seva companyia i ha confessat que obrir aquest nou espai és per a ell un "un somni de fa vint-i-cinc anys i la culminació d'un projecte amb el FCB".

El nou espai gastronòmic funcionarà durant l’horari d’obertura del Camp Nou Experience, de 10 del matí a 18.00 hores, amb un servei obert als visitants i a tot el públic en general durant el migdia. Els dies de partit de futbol, l’espai estarà tancat, igual que el dia abans i el mateix dia que es disputi un partit de Champions.

L’oferta gastronòmica ha estat ideada i elaborada conjuntament amb els germans Iglesias, responsables de restaurants del prestigi del Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, i fusiona les principals creacions culinàries dels tres espais en una proposta única que destaca per la qualitat del producte i la presència dels productes del mar.

 

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();