fcb.portal.reset.password

Ilias Fifa ha estat el guanyador per segon any consecutiu / VÍCTOR SALGADO-FCB

La Cursa Barça 2015 ha tingut un clar guanyador en categoria masculina, l’atleta del FC Barcelona, Ilias Fifa, que vencia per segon any consecutiu. El corredor blaugrana ha creuat la línia de meta amb un temps de 30 minuts i 24 segons, amb un minut i 15 segons d’avantatge respecte al segon classificat, l’atleta Artur Bossy, que ha acabat amb un temps de 31 minuts i 39 segons. En tercera posició ha quedat Mohamed Zarhaouni amb un temps de 31 minuts i 51 segons.

Pel que fa a la categoria femenina, Jacqueline Martín, atleta també del FC Barcelona, ha estat la primera noia en creuar la línia de meta amb un temps de 37 minuts i 15 segons. La segona classificada ha estat Marta Galimany amb 37 minuts i 20 segons. I, en tercera posició, Hasna Bahón, ha creuat la línia de meta amb un temps de 37 minuts i 41 segons.

Maria Sales ha estat la primera sòcia en creuar la línia de meta, quedant en tretzena posició en categoria femenina amb un temps de 43 minuts. Xavi Arcas també ha estat el primer soci en arribar a la meta amb un temps de 35 minuts i 52 segons, quedant en divuitena posició en categoria masculina. Els dos socis un cop finalitzada la Cursa han rebut la felicitació de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona.

[[BOTOVERMELL::Els resultats de la Cursa Barça++::http://xipgroc.cat/ca/curses/barsa2015/10k/resultats-provisionals::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();