Guanya dues entrades i el viatge per assistir a la final de la Copa del Rei

Guanya dues entrades i el viatge per assistir a la final de la Copa del Rei

Des d'aquest dimarts fins al diumenge 8 de maig els seguidors del Barça podran participar del sorteig d'una entrada VIP per a dues persones per a la final del 22 de maig al Vicente Calderón, amb el viatge i l’allotjament inclòs

S’apropa el final de temporada i quan queda menys d’un mes per a la gran final de la Copa del Rei entre el FC Barcelona i el Sevilla FC, el Club ha iniciat una campanya en la que vol que els aficionats blaugranes de qualsevol lloc del món, tinguin la possibilitat de veure en viu aquest partit. I és que d'entre tots els participants hi haurà un afortunat o afortunada que podrà viatjar a Madrid amb l'acompanyant que triï, per viure l’experiència única d’assistir al partit de la final i animar de prop a l'equip culer a l’Estadi Vicente Calderón.

Amb aquesta acció, totalment gratuïta, el FC Barcelona pretén despertar al màxim el sentiment "Més que un club" i la il·lusió de milions de culers que es troben repartits per tot el planeta. Per aquest motiu, durant dues setmanes estarà actiu un lloc web on tothom que vulgui participar-ho només cal que s’hi apunti. El guanyador o guanyadora podrà gaudir d’una experiència VIP que inclou els següents serveis:

• Bitllets d'avió d'anada i tornada, des de l'aeroport més proper a la ciutat de residència del guanyador i el seu acompanyant fins a Madrid.

• L'entrada VIP a la Final de la Copa del Rei

• L'allotjament de dues nits en un hotel de Madrid.

• Les despeses de transport i mobilitat per als trajectes entre l'aeroport de Madrid i l'hotel.

Participa-hi!

Per poder accedir al sorteig només cal fer clic al següent botó i omplir els camps indicats.

[[BOTOVERMELL::Participa!++::https://promo.fcbarcelona.com/sorteig-viatge-vip-copa-del-rei::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::sorteig-viatge-vip-copa-del-rei-2016::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut