FC Barcelona – Deportivo: Viu el Nadal al Camp Nou

FC Barcelona – Deportivo: Viu el Nadal al Camp Nou

Coincidint amb el partit de Lliga de dissabte el Club ha preparat tot un seguit d’activitats nadalenques per a tota la família

Ja és Nadal al Camp Nou i és per això que dissabte, amb motiu del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Deportivo de la Corunya, a les instal·lacions blaugrana hi haurà preparades tot un seguit d’activitats nadalenques per a totes les edats, des dels més petits als més grans.

Des de les 14 hores i fins a les 16 hores, quan comenci el partit a l’Estadi hi haurà diferents jocs i tallers a l’esplanada de Tribuna:

- És Nadal, pinta’t la cara!: Un taller de pintacares amb motius nadalencs.
- Somriu, és Nadal! Photocall nadalenc divertit amb què tots els socis i aficionats culers es podran fer fotos amb un bonic decorat blaugrana i elements d’attrezzo amb els quals podran jugar i així fer-se originals fotografies.
- Fes-te la foto amb el Pare Noel: El Pare Noel espera al Camp Nou perquè els més petits tinguin l’oportunitat de fotografiar-se amb ell.

Activitats per als nens durant totes les festes

El 2 de desembre es va donar el tret de sortida al Nadal del Barça amb l’encesa de llums a les instal·lacions del Camp Nou. A més de l’ambientació nadalenca, des del dia 23 de desembre fins al 5 de gener el Club organitzarà activitats gratuïtes perquè els nens i nenes puguin gaudir d’unes festes en clau blaugrana. Al voltant de l’Estadi es crearà una ambientació nadalenca i hi haurà animació de personatges nadalencs i jocs i tallers a l’esplanada.

Entre els plats forts d’aquest Nadal destaquen el cagatió culer del dia 24 de desembre en una gran festa infantil i les Veus per la pau, en què tot el públic del Camp Nou, després del partit Barça-Betis, cantarà Santa Nit i il·luminarà l’Estadi amb el flaixos dels mòbils com si fossin espelmes. Serà un cant de Nadal i de pau per als refugiats en el marc de la campanya de la Fundació 'Tant se val d’on venim'.

[[BOTOVERMELL::ACTIVITATS NADALENQUES::http://www.fcbarcelona.cat/nadal::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut