fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner ha lliurat una samarreta blaugrana amb el seu nom a cada tennista / GERMAN PARGA -FCB

Ferrer i Gasquet han seguit amb gran interès la seva visita al Museu del Barça / GERMAN PARGA - FCB

Els tennistes David Ferrer i Richard Gasquet han aprofitat la seva participació al Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, per efectuar dilluns dia 18 d’abril el Tour Experience del Camp Nou i una visita al Museu del FC Barcelona.

Els dos tennistes han estat rebuts pel vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i pel director del Museu del Barça, Jordi Penas, que els han acompanyat a la seva visita per les instal·lacions del Club.

David Ferrer, cap de sèrie numero 3 en el quadre del torneig barceloní de tennis, s’ha definit sempre com un gran seguidor del FC Barcelona i durant la seva visita ha mostrat molt d’interès pel contingut del Museu i per l’itinerari, que ha permès als dos tennistes conèixer diferents espais com la sala de premsa, el túnel d’accés al camp, les banquetes dels equips i veure la grandiositat del Camp Nou des del terreny de joc.

Jordi Cardoner ha assenyalat que “és tot un plaer que ens visitin esportistes d’elit com aquests dos jugadors del top10 de l’ATP, que demostra un cop més que el Barça és un club admirat i estimat, no només pels seus triomfs sinó també pel seu futbol i pel nostre diferencial que ens fa ser un club únic al món”.

Per la seva part, David Ferrer ha destacat que “ja havia assistit a alguns partits al Camp Nou, però el recorregut d’avui per l’estadi ha estat espectacular, fàcil de fer i molt interessant”. El jugador alacantí ha qualificat la visita al Museu d'impressionant: “M’ha agradat veure les cinc pilotes d’or de Messi i les referències al Dream Team, amb Koeman o Stóitxkov, jugadors que vaig anar veient en créixer”.

Richard Gasquet, jugador número 4 del Comte de Godó, ja havia assistit el diumenge a la Llotja del Camp Nou per seguir el partit contra el València, des de la qual va comentar: “El meu entrenador és Sergi Bruguera, que és de Barcelona i estima el Barça. És increïble poder ser aquí, jo sóc de París i sóc del PSG, però m’agrada el Barça per la seva manera de jugar".


Els tennistes David Ferrer i Richard Gasquet... per fcbarcelona

Tornar a dalt