fcb.portal.reset.password

Els joves estudiants a mariners de Corea del Sud / GERMÁN PARGA - FCB

Aquests dies no és difícil creuar-se per Barcelona amb els 'marines' de Corea del Sud, que amb el seu uniforme blanc impol·lut descobreixen amb les seves càmeres i mòbils a la mà els racons de la ciutat comtal. Dos bucs escola amb 300 joves estudiants cadascun han atracat aquesta setmana al port de Barcelona, i molts d’ells han aprofitat aquesta parada per fer turisme.

Un dels indrets que ha estat una de les visites obligatòries de la seva estada a la ciutat ha estat el Camp Nou. Per l’esplanada de l’Estadi, el Museu, la FCBotiga s’han vist molts d’aquests navegants i precisament aquest dimarts a la tarda s’han congregat un bon número a les instal·lacions blaugranes. Uns 250 nois i noies han recorregut plegats el Tour Camp Nou Experience i no han deixat cap racó de l’Estadi per fotografiar i descobrir.

Un dels espais que més ha impressionat ha estat la magnitud de l’Estadi. Així ho ha reconegut un d'ells, el Woong Ryeol Kim, que per primer cop visitava el Camp Nou i quedava meravellat per la seva dimensió. Només estaran tres dies a Barcelona però espera tornar i tenir l’ocasió de veure un partit des de la grada i veure el seu jugador preferit, el Leo Messi.


The crew of a South Korean frigate visits FC... by fcbarcelona
Tornar a dalt