fcb.portal.reset.password

Imatge de grup amb diversos exjugadors del Barça aquest dimarts / GERMAN PARGA - FCB

Aquest dimarts es va presentar el Nou Palau Blaugrana i alguns exjugadors de les seccions professionals del Barça han mostrat la seva satisfacció per les característiques del nou projecte, davant dels micròfons de Barça TV i www.fcbarcelona.cat, en unes declaracions que pots sentir en aquest vídeo.

“El fet que el públic segueixi a sobre dels jugadors i es mantingui la màgia de l’actual Palau crec que serà un avenç pel Club i per a les seccions”, assegura Beto Borregán, exjugador d’hoquei patins blaugrana. “Feia falta una instal·lació nova, l’aficionat necessita una pavelló com el que tindrem”, va afegir l’exjugador ucraïnès d’handbol Andrei Xepkin.

En la mateixa línia, l’exjugador de bàsquet Andrés Jiménez sentencia que “tots els que hem jugat a l’actual Palau teníem por que es perdés la màgia, però el nou projecte és impressionant”.

Alhora, els exblaugrana de les seccions van coincidir en la tristesa que suposarà abandonar l’actual Palau pels bons moments que han viscut. Així, per exemple, l’exjugador del Barça de bàsquet Nacho Solozabal reconeix que “és un pas que s’havia de fer, però emocionalment serà important”. “Són sentiments contradictoris, quan l’actual Palau se’n vagi a terra caurà alguna llàgrima”, afegia, per acabar, Roger Grimau.

[[BOTOVERMELL::CONEIX MILLOR L' ESPAI BARÇA++::http://www.fcbarcelona.cat/espaibarca::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Nou Palau: Els exjugadors aplaudeixen el... by fcbarcelona
Tornar a dalt