fcb.portal.reset.password

Els quatre candidats a la presidència a l'acte de Compromís pel País / VÍCTOR SALGADO - FCB

Josep M. Bartomeu, Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa han refermat el seu compromís de país en un document en favor de la llengua, la cultura i l’esport català. L’acte realitzat aquest dijous a la Sala Roma del Camp Nou, ha estat promogut per la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), Òmnium Cultural i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Juntament amb els candidats a la presidència del FC Barcelona hi havia Xavier Vinyals, president de la Plataforma Pro Seleccions; Jordi Sánchez, president de l’ANC; Muriel Casals, presidenta d’Òmnium; i Gerard Esteva, president de la UFEC.

En aquest sentit, el FC Barcelona és una entitat de referència en la història de Catalunya gràcies als seus socis, penyes i afició, que han promogut els valors democràtics i plurals del país. Per aquest motiu, els candidats a la presidència del Club han estès el seu compromís per tal que el pròxim president blaugrana es comprometi a les iniciatives promogudes per les entitats presents en l’acte d’aquest dijous a les instal·lacions del FC Barcelona.

A continuació, algunes de les declaracions dels candidats en l’acte d’avui:

Josep Maria Bartomeu

“Molts dels acords que hem signat avui el Barça ja els ha dut a terme. Sigui quin sigui el futur del país, el Barça jugarà a la LFP”. “El Barça s’ha de posar al costat del país i acompanyar-lo, però no fer política”.

Joan Laporta

“Quan vaig ser president jo ja vaig tenir aquest compromís amb el país. Malgrat que Catalunya esdevingui un estat independent el Barça ha de jugar la Lliga espanyola”. “Si sóc president, l’11S ens trobarem a la Meridiana per donar suport als anhels de llibertat del poble català i, el 27S el Barça es posicionarà a favor del bloc sobiranista i de la llista única”.

Augustí Benedito

“El Barça no serà aliè al procés del país, però passi el que passi seguirem a la Lliga espanyola”. “Si guanyem amb això serem molt transparents, sempre estarem alineats al costat del país, del dret a decidir i del dret democràtic, però no defensarem una opció o una altra”.

Toni Freixa

“El Barça ha d’exercir el seu lideratge dins de l’esport català però el que hem signat avui no diu res de la creació d’una Lliga catalana, seguirem a la LFP”. “El compromís del Club amb el país és històric i nosaltres el mantindrem”. "Ara no toca dir què farem exactament l'11 de setembre, encara queda molt lluny, però celebrarem la Diada com hem fet sempre".


Els candidats a la presidència del Barça signen... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();