fcb.portal.reset.password

Josep Vives, portaveu del Barça, en la compareixença d'aquest dilluns / GERMÁN PARGA-FCB

La Junta Directiva, reunida aquest dilluns, en sessió ordinària a les oficines del Club, ha aprovat els processos de contractació de les actuacions de l’Espai Barça presentats per la consultora Ernst&Young, per encàrrec del Club. L’objectiu és dotar els processos de contractació dels treballs i proveïdors de l’Espai Barça de la màxima transparència, objectivitat i independència, en la línia del compromís adquirit per la Junta Directiva. “En el procés de l’Espai Barça volem seguir un codi de bones pràctiques i estem treballant amb els terminis previstos”, ha explicat Josep Vives, portaveu del FC Barcelona, en la compareixença posterior.

Es tracta d’una sèrie de procediments que culminen amb un control de 360º, des de la preparació del projecte, passant per la seva selecció i adjudicació, fins a la gestió i el seu seguiment. La correcció en l’execució d’aquests processos es validarà amb una auditoria que farà una empresa independent.

Aquests processos ja s’han utilitzat en les contractacions que s’han fet en aquest darrer any, com per exemple, en la contractació de l’equip d’arquitectura i l’equip de gestió del nou Miniestadi.

Per últim, la Junta ha estat informada de la petició cursada aquesta tarda a  l’ACB per demanar les imatges del partit que es va jugar ahir diumenge al Palau Blaugrana, entre el Barça Lassa i el València Basket, que van servir de base documental als àrbitres per decidir que la cistella final del nostre jugador Justin Doellman va ser de dos punts i no de tres, com havien indicat inicialment. “Podrem analitzar les images i, segons el que veiem, impugnarem o no el partit. No tractem de guanyar un partit als despatxos, sinó que es tracta de rigor”, ha dit Josep Vives.


El portaveu del FC Barcelona anuncia els acords... por fcbarcelona
Tornar a dalt