fcb.portal.reset.password

 

La Junta Directiva, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha aprovat els acords següents:

Demanda d’horari que faciliti els desplaçaments de socis i aficionats a la final de Copa del Rei

Davant la reunió d’equips finalistes de la Copa del Rei, impulsada per la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), que se celebrarà demà a la seva seu a Madrid, la Junta Directiva ha acordat demanar que el partit comenci en l’horari més d’hora possible, preferiblement a les 19 hores, ja que l’endemà de la final és dia feiner. També es demanarà el màxim nombre d’entrades i als preus més populars possibles, amb l’objectiu que es puguin desplaçar el màxim nombre de socis, penyes i aficionats.

Compliment del requeriment de la Lliga de Futbol Professional per a la ubicació de grups d’animació local a l’Estadi

La Junta Directiva ha aprovat donar compliment al requeriment que li ha efectuat la Lliga de Futbol Professional (LFP) per a la creació d’un espai d’animació al Camp Nou, d’acord amb el que estableix el reglament de la competició. Aquest reglament de la LFP especifica que tots aquells clubs que tenen grups d’animació organitzats, els han d’agrupar en un espai als seus estadis amb unes mesures específiques de tancament, control i accés.

La regulació de l’espai d’animació, des d’un punt de vista organitzatiu, logístic i de control està detallada en el reglament. Les seves principals característiques són:

- Està destinada exclusivament a aficionats locals i està diferenciada i sectoritzada de manera independent de la resta de la graderia, amb accessos exclusius.

- Disposa d’un sistema d’accés i control biomètric, d’identificació personal i intransferible.

- Només s’hi pot accedir formant part d’un Llibre de Registre, amb unes dades i regulacions especials, i a disposició de l’equip de seguretat del Club i de les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

- Els integrants d’aquests espais estaran sotmesos a un règim de pertinença, conducta i règim disciplinari especial, i a disposició de les mesures de control, identitat i seguretat que s’estimin oportuns. 

- El reglament i les matèries objecte de regulació que també afecten l’espai d’animació, hauran d’entrar en funcionament tant aviat com sigui possible, i en qualsevol cas, per a la temporada 2016/17.

En el cas del Camp Nou, aquest espai s’ubicarà a la zona del Gol Nord Baix. De fet, la temporada 2012/13 es va dur a terme un procés per canviar la ubicació als abonats d’aquesta zona a altres sectors de l’Estadi, i alliberar així aquest espai d’abonats.

Aquesta graderia disposarà de tres portes d’accés exclusiu i tota la zona estarà sectoritzada i aïllada, amb torns d’accés biomètrics i mesures especials de control i seguretat.

Tots els integrants de l’espai d’animació hauran de ser socis del Club, majors de 16 anys (categoria adults), amb un mínim de tres anys d’antiguitat.

Els grups d’animació hauran de constituir-se com a associació i cedir el registre dels seus membres al Club per formar part d’aquest espai. Aquesta disposició és complementària al registre individual biomètric i al document d’acords entre les parts.

Només podran existir els grups d’animació en la zona del Gol Nord Baix, on estaran reconeguts com a tals i podran agrupar-se i exhibir els seus distintius. En conseqüència, el Gol Sud Baix, on actualment se situen els grups, tindrà el mateix tractament que qualsevol altra zona de la graderia de l’Estadi, amb les mateixes regulacions i disposicions d’aforament i seguretat.

Mesures extraordinàries de seguretat per al partit davant l’Arsenal

La Junta ha analitzat les mesures extraordinàries de seguretat acordades pel Club i els Mossos d’Esquadra per al partit de Champions de dimecres davant l’Arsenal. La Junta vol agrair per endavant la col·laboració i comprensió dels socis i aficionats davant d’aquestes mesures necessàries per millorar la seguretat de tots.

Recurs contra la decisió de la Comissió d’Antiviolència

La Junta ha estat informada de la presentació de recurs contra la decisió de la Comissió Antiviolència per la no obertura d’expedient sancionador als exjugadors i comentaristes ‘Poli’ Rincón i Manuel Sanchís.

Presentació dels projectes finalistes de l’Espai Barça (Palau Blaugrana i Camp Nou)

La Junta Directiva ha estat informada de tots els projectes finalistes presentats al concurs convocat per l’Espai Barça, tant pel que fa al Nou Palau Blaugrana com al Nou Camp Nou. Els membres de la Junta han pogut visualitzar tots aquests projectes mitjançant el material aportat per les candidatures, i s’han centrat especialment en els guanyadors.

Nous campus de les FCBEscoles als Estats Units i al Japó

La Junta Directiva ha aprovat la signatura de dos acords per a la celebració de campus de les FCBEscoles als Estats Units i al Japó. En el cas dels Estats Units, es tracta d’un acord que estableix la celebració de vint campus en diverses ciutats del país (Orlando, Miami, Chicago, Houston, Dallas, Atlanta, Kansas...) , entre aquest mes de març i el mes d’agost d’enguany. Quant al Japó, es tracta d’onze campus que es duran a terme entre el mes de maig d’aquest any i el mes d’abril de l’any vinent.


Acords de la junta directiva del dia 14 de març... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();