fcb.portal.reset.password

 

[[DES_1]] La Junta Directiva, reunida en sessió ordinària en el dia d’avui, vol fer explícit el seu agraïment i la seva felicitació als socis del Club desplaçats a Madrid a la final de la Copa del Rei per la seva nova demostració de respecte i esperit cívic, malgrat tots els condicionants que s’hi van donar en els dies previs. Aquesta actitud de la massa social blaugrana ha estat mereixedora d’elogis i reconeixement oficial per part de l’Ajuntament de Madrid i de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), entre d’altres.

La Junta també celebra que tots els socis del Club que van sol·licitar localitat per a la final hi van poder accedir gràcies a les mesures que personalitzaven l’ús de cadascuna de les entrades.

D’altra banda, la Junta ha aprovat en tots els seus extrems l’acord per ampliar fins al 2028 l’actual contracte de patrocini amb Nike, que finalitzava el 30 de juny del 2018, i que marca una fita en el futbol mundial. L’acord haurà de ser ratificat en la pròxima Assemblea General de Socis del Club, en què s’informarà dels detalls de l’aliança.

Així mateix, la Junta ha aprovat impulsar una exposició itinerant de l’Espai Barça per diferents localitats catalanes, entre el 7 de juny i el 9 de juliol, amb l’objectiu de continuar difonent el projecte de transformació de totes les instal·lacions esportives del Club. Després de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París, que ja han visitat més de 90.000 persones, i que estarà oberta fins al 31 de juliol, la Junta vol apropar el projecte al territori, amb una selecció de la informació bàsica i una explicació a càrrec de diversos membres de la Junta.

La Junta també ha aprovat l’alta d’una nova FCBEscola a la localitat de Bombai, a l’Índia, que es posarà en funcionament al pròxim mes de setembre. Es tracta de la segona FCBEscola a l’Índia i la 23a al món.

Per últim s’han aprovat els nomenaments de Josep Maria Barnils, com a directiu en cap de la Comissió Social, i Dani Sala, com a directiu de la Comissió Social responsable de Penyes.

La pròxima reunió de Junta tindrà lloc el dilluns 13 de juny.

Roda de premsa del president Bartomeu

El dijous dia 9 de juny, a les 12 hores, el president Josep Maria Bartomeu farà la roda de premsa de balanç de la temporada davant dels mitjans informatius, sense límit de temps ni de preguntes.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();