fcb.portal.reset.password

Els abonats que no hagin confirmat la seva assistència han de recollir una localitat alternativa / FCB

El FC Barcelona té reservades per al partit de Copa contra el Villanovense del proper dimecres, localitats Premium, situades a la zona de Tribuna i Lateral, per a aquells socis abonats que vulguin assistir a aquest partit, i que prèviament no van notificar la seva intenció d’anar al Camp Nou.

Tal com ha anat informant el Club, en aquesta tornada dels setzens de final de la Copa del Rei se celebrarà la V Diada del Soci Solidari i per afavorir al màxim la distribució d’entrades destinades a col·lectius d’entitats i institucions d’acció social, enguany el Club ha alliberat tot l’aforament de l’Estadi.

Un total de 1.753 socis van comunicar el seu desig d’assistir al partit i aquests ho podran presenciar des de les seves localitats. Aquells abonats que finalment vulguin assistir al partit del Camp Nou, ho podran veure en les localitats de Tribuna i Lateral que el Club té reservades per a ells. Unes localitats, però, que cal passar a recollir abans per diferents punts de l’Estadi, presentant el carnet de soci i l’abonament d’aquesta temporada.

Punts de recollida de localitats

Fins abans del dia del partit, els socis abonats que ho desitgin poden passar a buscar l’entrada alternativa a les taquilles de l’accés 9 (davant l’entrada del Museu i la Botiga del Barça).

Aquells socis abonats que decideixin assistir al partit el mateix dia, s’hauran de dirigir a buscar la seva entrada a un dels punts següents, amb el seu carnet de soci i l’abonament de la temporada:

- Taquilles Accés 14

- Taquilles Gol Nord

- Taquilles Accés 9 (davant entrada Museu i Botiga)

- OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista)

- Un cop obertes les portes del recinte de l’Estadi, també estaran disponibles a les OIA (Oficina d’Incidències d’Abonaments) del Gol Nord (accés 2 davant porta 87) i del Gol Sud (accés 18 davant porta 50).

Acte d’agraïment a l’Auditori 1899

Demà dimarts 1 de desembre, un dia abans de la celebració del partit solidari, a l’Auditori 1899 tindrà lloc un acte d’agraïment a totes les entitats que col·laboren en la Diada del Soci Solidari, així com a aquelles entitats beneficiàries que estaran representades en el partit de l’Estadi, i comptarà amb la presència de representants del FC Barcelona i de les diferents entitats participants.

En aquesta cinquena Diada de Soci Solidari, el FC Barcelona compta com a principals entitats col·laboradores amb la Conselleria de Benestar Social, l’Ajuntament de Barcelona i la Creu Roja. Pel que fa a les entitats beneficiàries, des del FC Barcelona s’han convidat a participar en aquest Partit Solidari al voltant de 1.500 entitats d’acció social.

Exhaurits els espais destinats a cadires de rodes

Per a aquest partit s’han ampliat els espais destinats a les cadires de rodes i acompanyants, que per primer cop a l’Estadi se superaran les cent places. Les característiques de la Diada del Soci Solidari ha fet que aquestes localitats ja s’hagin exhaurit per al partit del dimecres.

Aquesta ampliació s’ha fet gràcies a la instal·lació d’una plataforma especial a la primera graderia lateral, que juntament amb els espais que ja estan funcionant a cada gol, suposa un total de 103 espais destinats a les persones que van amb cadires de rodes i els seus acompanyants.


Missatge de Jordi Cardoner als socis abonats... por fcbarcelona

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona:

“Aquest serà el cinquè any del partit solidari i s’ha informat als socis abonats a través de comunicats, del canal Infosocis o a través dels mitjans de comunicació que el Club farà us del seu abonament. Més de 1.700 socis han reclamat la seva localitat, però que no pateixin la resta de socis abonats, perquè tots tenen l’entrada garantida, i per a aquells que decideixen assistir al partit, hem creat dues zones Premium a la Tribuna i Lateral, que caldrà recollir abans del partit. El més important és que vingui tanta gent com sigui possible i convertir aquest partit en una gran festa solidària de tot el barcelonisme”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();