fcb.portal.reset.password

El Palau Blaugrana es va omplir per rebre el Panathinaikos a l’Eurolliga / FCB

El FC Barcelona vol reconèixer l’aportació de tots aquells socis abonats que demostren el seu suport a l’equip de bàsquet amb la seva assistència als partits del Palau Blaugrana durant la temporada, o bé que alliberen el seu carnet a través del Seient Lliure perquè pugui ser ocupat per un altre soci o aficionat. Per això s’ha posat en funcionament un nou programa de fidelització anomenat ‘Jugador 6’, que des d’aquesta temporada substituirà l’antic ‘Abonament Palau Ple’, i que premiarà tots aquells socis que facin un bon ús del seu abonament.

Que el Palau Blaugrana estigui ple en la majoria dels partits de Lliga Endesa o l’Eurolliga de bàsquet, depèn majoritàriament dels seus abonats, i el Club vol premiar la presència d’aquests abonats a cada partit, un factor imprescindible per aconseguir que s’ompli el Palau, s’animi l’equip i es produeixi l’ambient necessari per gaudir de cada partit.

El programa ‘Jugador 6’ recompensarà els abonats que assisteixin a tots els partits al Palau o que alliberin el seu seient mitjançant el Seient Lliure el dia que no poden anar-hi, amb un màxim de cinc absències durant tota la temporada. Els abonats que van fer un bon ús del seu carnet la temporada 2014/15, han rebut aquesta temporada el carnet exclusiu ‘Jugador 6’.

Els abonats ‘Jugador 6’ podran viure experiències úniques i optar a guanyar diferents premis, entrant en el sorteig de desplaçaments dobles amb l’equip, optant a aconseguir una plaça per jugar un partit al Palau o en el sorteig de samarretes oficials de l’equip.

Com funciona?

Aquest abonament exclusiu el podran aconseguir els socis abonats al Palau Blaugrana en reconeixement al seu suport incondicional a l’equip durant tota la temporada. Es guanya cada temporada, i els abonats que hagin assistit a tots els partits de Lliga Endesa i Eurolliga, o que hagin alliberat sempre el seu seient amb un màxim de cinc absències en tota la temporada, l’any següent rebran un carnet especial que els donarà avantatges i dret a participar en els sortejos per aconseguir premis exclusius. Al web del club es publicaran els premiats regularment i els socis podran trobar tota la informació actualitzada sobre el programa.

[[BOTOVERMELL::Jugador 6++Més informació::http://www.fcbarcelona.cat/jugador6::HOR::::TRACKING::boto-noticia-ca::jugador-6::]]


Spot Jugador 6 by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();