fcb.portal.reset.password

Els abonats del Camp Nou tindran premi

El FC Barcelona vol reconèixer l’aportació de tots aquells socis abonats que demostren el seu suport a l’equip amb la seva assistència als partits del Camp Nou durant la temporada, o bé que alliberen el seu carnet a través del Seient Lliure perquè pugui ser ocupat per un altre soci o aficionat. Per això, s’ha posat en funcionament un nou programa de fidelització anomenat ‘Jugador 12’, que des d’aquesta temporada substituirà l’antic ‘Abonament Camp Ple’, i que premiarà tots aquells socis que facin un bon ús del seu abonament.

Aconseguir que el Camp Nou estigui ple en la majoria dels partits de Lliga, Copa del Rei i Champions League depèn majoritàriament dels abonats al Club. El programa ‘Jugador 12’ recompensarà els abonats que assisteixin a tots els partits al Camp Nou o que alliberin el seu seient mitjançant el Seient Lliure el dia que no poden anar-hi, amb un màxim de dues absències durant tota la temporada. Els abonats que van fer un bon ús del seu carnet la temporada 2014/15 han rebut aquesta temporada el carnet exclusiu ‘Jugador 12’.

Els abonats ‘Jugador 12’ podran viure moltes experiències inoblidables i optar a guanyar diferents premis, entrant en el sorteig de desplaçament dobles amb el primer equip, incloent-hi un de la Champions; també prendrà part en el sorteig d’invitacions dobles amb seient VIP pera  un partit al Camp Nou, el sorteig d’una plaça per jugar un partit de futbol a l’Estadi, el sorteig de samarretes signades pels jugadors i el sorteig d’una plaça per poder assistir a un entrenament del primer equip.

Com funciona?

Aquest abonament exclusiu el podran aconseguir els socis abonats al Camp Nou en reconeixement al seu suport incondicional a l’equip durant tota la temporada. Es guanya cada temporada, i els abonats que hagin assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions, o que hagin alliberat sempre el seu seient amb un màxim de dues absències, la temporada següent rebran un carnet especial que els donarà avantatges i dret a participar en els sortejos per aconseguir premis exclusius. Al web del Club es publicaran els premiats regularment i els socis podran trobar tota la informació actualitzada sobre el programa.

[[BOTOVERMELL::Jugador 12++Més informació::http://www.fcbarcelona.cat/jugador_12::HOR::::TRACKING::boto-noticia-ca::jugador-12-2015::]]


Jugador número 12 [CAT] by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();