fcb.portal.reset.password

Neymar i Suárez, celebrant el primer gol de l'uruguaià contra l'Eibar / MIGUEL RUIZ

El partit de Copa del Rei entre el Villanovense i el FC Barcelona es podrà veure a través de YouTube en l’àmbit internacional. La Liga i Mediapro han arribat a un acord per emetre fora d'Espanya els partits de Copa del Rei. La plataforma escollida serà YouTube, en directe i en HD, accessible a tots els usuaris que ho desitgin en els diferents països que engloba aquesta nova iniciativa. Aquest nou servei s'estrenarà amb el partit del Barça.

Els territoris on es podrà veure el partit amb aquest servei són: el Regne Unit, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Portugal, Rússia, Hongria, Eslovàquia, Eslovènia, Macedònia, Ucraïna, Suïssa i Grècia, a Europa, i el Japó, Corea del Sud i Hong Kong a l’Àsia, i el Brasil i l’Argentina a Sud-amèrica, encara que no es descarta la incorporació de nous països a l'acord.

Els partits es podran contractar al canal www.youtube.com/laligatvcopa, en modalitat 'Pay per View' o subscripció de pagament. El preu és de 4,99 € si es contracta un únic partit, o de 19,99 € si es vol contractar tota la temporada de Copa del Rei (excepte la final).

[[BOTOVERMELL::YOUTUBE++Villanovense - FCB::https://www.youtube.com/watch?v=sVgj40LsM1c::HOR::NF::TRACKING::boto-noticia-ca::contractacio-youtube-partits-copa-15-16::]]

Els països beneficiats gaudiran d'una nova manera de consum digital en una plataforma amb més de mil milions d'usuaris.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();