fcb.portal.reset.password

Leo Messi, protagonista de l'article al 'Financial Times' en l'edició online

El Pla Estratègic del FC Barcelona és notícia al ‘Financial Times’. El prestigiós rotatiu britànic titula aquest divendres “Barça president takes a shot at €1bn goal” (“El president del Barça es marca el repte d’un milió d’euros”) en un article que parla de les ambicions del Club en clau econòmica. “Volem ser el primer Club en ingressar mil milions d’euros”, assegura Josep Maria Bartomeu en una entrevista concedida al mitjà anglès.  

“No hi ha cap altre club al món, ja sigui de futbol o d’un altre esport, que pensi més enllà d’una o dues temporades. Nosaltres sí ho fem”, segueix el president culer, en al·lusió al Pla Estratègic elaborat fins al 2021 i que ha estat presentat aquest divendres als empleats del Club.

Preguntat pels seus rivals, Bartomeu explica que el principal competidor del FC Barcelona és la Premier League, on hi ha equips que, any rere any, fan sucoses ofertes pels jugadors que militen a la Masia.

També el diari ‘Expansión’ es fa ressò de l’ambició econòmica del FC Barcelona. El rotatiu econòmic titula “El Barça vol ingressar 1.000 milions al 2021 per màrqueting i televisió” i explica la voluntat barcelonista de no basar-ho tot en els resultats econòmics. “Fins ara la fortuna esportiva implicava l’èxit en l’àmbit social i econòmic, cosa que alimentava novament la part esportiva. Aquesta equació ha d’evolucionar: l’èxit èxit econòmic no es pot basar en què l’equip guanyi o perdi”, afirma Bartomeu en l’entrevista a ‘Expansión’.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();